| ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Crazy*miLe ♥Komedi Fan CLup Admin♥
| Konu: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:08 am | |
| 4.bölümdeki hamlet ve babasının konuşmaları
Baba:Hamleeet!Nerdesin Allah'ın belası?... Bi saattir bağırıyom niye ses etmiyon Hamlet? Hamlet:E burdayım baba ne oldu? Baba:Şu taytı çıkar lan. Hamlet:Yaa...Ya niye çıkarayım sahnede herkes giyoo baba Baba:Lan oğlum her yerde dedikodu olmuş kralın oğlu Hamlet o biçim diye lan... Hamlet:Yaa baba moda bu moda Baba:Sokarım modasına çıkar diyosam çıkarcan lan... Hamlet:Çıkarmayacam baba sen niye geldin buraya niye geldin? Baba:Ben niye gel... evet oğlum ben sabah bi uyandım benim bi gözüm toprağa bakıyo Hamlet.Evet.Ben her an ölebilirim oğlum.Danimarka Krallığını sana bırakmayı düşünüyorum fakat çok emin değilim Hamlet... Hamlet:Niye? Baba:Taytı çıkar... Hamlet:Ya baba taktın tayda yaa...bu ne ya? Baba:Lan çıkar lan...Allah'ını...Lan noolur lan? Hamlet:Ya baba vallaha çıkarmayacam... Baba:Öleyim o zaman... Hamlet:Ya ölmek nerden çıktı baba yaa? Baba:Bildiğin öleyim o zaman Hamlet. Hamlet:Ya ne ölmesi baba ya Baba:Yangında yanayım Hamlet:Çıkarmacam baba. Baba:Hamile kalayım.Hiç mi ağrına gitmez la Hamlet'in babası hamile deyince?Hamlet noolur çıkar oğlum ya? Hamlet:Çıkarmayacam baba... Baba:nolur çıkar olum bak?Hadi tamam de oğlum tamam de kırma babanı. Hamlet:yok çıkarmayacam.Ya tamam baba çıkartmayacam. Baba:Aferin...bırakıyom sana Danimarka yı Hamlet.gerizekalı... Hamlet:ooo o zaman bütün buraları ot,toprak yaparım ben...
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:09 am | |
| Eserin yazdığı kapkaç skeci...
Baba:Pardon ben şunu şöyle aliim.[annenin çantasını alır] Anne:aaa noluyo ya? Baba:Alıyorum. Anne:İyide o benim çantam. Baba:Tamam işte hırsızım ben.Böyle olmuyo mu?Senin olmayan bişeyi alıyosunuz ve gidiyo...Bu tarz değil mi hırsızlık işte bu... Anne:Siz hırsızsınız? Baba:He he hırsızım ben. Anne:O zaman tabi buyrun tabi tabi. baba:Heh saolun. anne:Bende sizi dürüst,namuslu bi adam zannetmiştim. Baba:yok yok yok yani ben adi,şerefsiz,hırsızlık yapan bi insanım. | |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:09 am | |
| [b]Murat:Seni seviyorum de Büşra:Sevmiyorum Murat:Seviyorum de Büşra:Sevmiyorum Murat:Seviyorum desene Büşra:Seviyorum Murat:Nalan söylüyorsun
Murat:Adın ne Büşra:Tantuni Murat:Mersinli misin? Büşra:Kutsal İnek aşkına [laugh] | |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:10 am | |
| Baba-Anaaa faruk yeni dizi baslamis laaa B-Bakiyimmmm valla yeni dizi haa B-Bak bu basroldeki cocugu ben hic görmedim faruk bu yeni yüz B-Bakiyimmmmm valla yeni yüz B-Sende ÖSS´ye calis gerizekali B-Bakiyimmm valla gerizekali
Faruk-Alo Poliss Poliss Poliss Baba-Faruk ben cok utaniyorum laa F-Noldu babiskooo B-Sen ne cabuk role girdin Allahin belasi ne cabuk role girdin laaa B-Senin icindemi vardi laaa Allahin belasi F-Yani babisko inanamiyorum sana B-Babisko ne la F-Ne demek ne baba F-Sen rolü alalim diye geldin bende girdim cikamiyorum rolden B-Bak bir dizi icin oglani ne hale getirdin ayiptir ya F-Ama nolucak nolucak nolucak
F-Sende biraz yumusaa B-kessene laaaa
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:11 am | |
| büşra:iyi günler yatırbank.Alo yatıra hoşgeldiniz. 5 dk kefilsiz kredi için 5 e tuşlayın. büşra:şifre ve parola işlemleri için 1 i büşra:bankacılık işlemleri için 2 yi büşra:kredi kartı hizmetleri için 3 ü büşra:hayat sgo.. büşra:kart sifrenizi ilk kez alacaksanız 1 i büşra:şifrenizi unuttuysanız 2 yi büşra:limit yükseltme işlemleri için 3 ü büşra:kayıt çaldırım için 4 ü kartınız..
büşra:lütfen müşteri numaranızı giriniz[murat hızla koşar ve müşteri numarasını çantada arar büşra:lütfen müşteri numaranızı giriniz
murat:ya bi saniye hah büşra:size ayrılan sürede işlem yapmadınız alo yatırı aradıgınız için tşk ederiz (murat tekrar bankayı arar.) büşra:iyi günler yatır bank alo yatıra hoşgeldiniz büşra:kart şifrenizi ilk defa.. büşra:lütfen sözümü kesmeyiniz! büşra:lütfen müşteri numaranızı giriniz büşra:sistemde kayıtlı olmayan bir numara tuşladınız büşra:lütfen müşteri numaranızı adam gibi giriniz büşra:müşteri numaranız 526324000 dogruysa 1 i büşra:lütfen alo yatır şifrenizi giriniz büşra:alo yatır şifrenizi bilmiyorsanız yıldız tuşuna basınız büşra:güvenliğiniz açısından lütfen anne kızlık soyadının 3. ve 8. karakterlerini giriniz büşra:lütfen anne kızlık soyadının 3. ve 8. karakterlerini giriniz murat:tamam ama bi dakka büşra:lütfen dogum yılınızı giriniz büşra:lütfen ayakkabı numaranızı tuşlayınız büşra:hangisini severek izliyorsunuz evli ve çocuku için 1 i büşra:frens için 2 yi bir demet tiyatro için 3 tuşlayınız büşra:yalakaysanız 4 ü tuşlayınız.
| |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:14 am | |
| Barnah İzi
şahin=evet sayın seyirciler bir barnah izi programında daha sizlerlen beraberiz b ugün de anadolunun bağtrından gopup istanbula şöhret olmak hayalleriylen gaçan ebhlül ayarın hazin dolu hikayesini izleyecez sarp=çık çık çık yer kastamonu .ık çık çık yıl 1999 çık çık çık çık behlül ayar çık çık 17 yaşında çık çık çık orta halli bir ailenin en küçük çocuğu aynı zamanda en büyük çocuğu zaten tek çocuğu behlülün billur gibi bir sesi vardır oğuzhan=aaaaa sarp=duydunuz ama behlülün güzel sesini farketmesi için en yakın arkadaşı mümtazla kastamonuspor maçına gitmesi gerekmektedir hamdi/oğuzhan/şevket/nazmi=araba duttu saymayoz atcam deyon atameyon depcem deyon debemeyon gastamonu gastamonu dep dep dep atcam deyon atameyon vurcam deyon vurameyon gastamonu gastamonu dep dep dep oğuzhan=atcam deyon atameyonn depcem deyon depemeyon atcam deyon atameyon depcem deyon depemeyon vurcam deyon vurameyon üzdünüz beni aaaa yıllarr üzdünüz beni yıııı hamdi=behlül senin sesin çok güzel bence değerlendir oğuzhan=bende yeni farkettim nasıl değerlendireceğim hamdi=istersen istanbula kaçıp plakçılara gidebiliriz sarp=mümtazın bu fikri en yakın arkadaşı behlülü çok etkilemiştir oğuzhan=en yakın arkadaşım mümtaz bu fikrin beni çok etkiledi hamdi=hahahahahah sarp=hayatında ilk defa bir fikri beğenilen mümtaz yerli yersiz gülemeye başlar ve git gide çirkinleşir hamdi=uhahah sarp=tamam şey yapma oğuzhan=hadi istanbula kaçalım hamdi=hadi kaçalım sarp=iki arkadaş istanbulun yolunu tutarlar yol tutuşları çok iyi olan iki arkadaş hemen istanbula varırlar sarp=sevda şemin çık çık çık 26 yaşında tam bir yetenk avcısı bulduğu genç yetenekleri ünlü prodüktör ilhan ketecinin önüne yığar yeni avı için otogardaki yerine sobelenmiştir..mümtaz ve behlül hiçbişeyden habersiz otogara gelirler oğuzhan=hiçbişeyden haberimiz yok hamdi=korkma zamanla alışırız oğuzhan=ailemide özlemedim değil..yavri yavri uma kuşu ykseklerden seslenirrr sarp=arahahaharaharaheyy...bu ses karşısında sevda adeta beyninden vurulmuşa döner aradığı yeteneği bulmuştur hemen avına doğru yaklaşır şı şır zeynep=merhaba çocuk sesin haddinden fazla güzel diyorum ki seni tanıdğım çok iyi kalpli bir yapımcıya götüriyim oğuzhan=olur bende istanbula albüm yapmaya geldim zaten..arkadaşımda gelebilir mi zeynep=onun da sesi güzel mi cnm oğuzhan=değil zeynep=he o kalsın o zmn oğuzhan=tamam biz gidelim sarp=behlül şöhreti erken yakalamıştır ve en yakın arkadaşı mümtazı oracıkta satmıştır mümtaz buna çok içerler ve bi ahıt patlatır hamdi=yavri yavriii sarp=tamam şeyy yapma ..beklediği ilgiyi göremez..çık çık çık ilhan keteci çık çık 43 yaşında çık çık prodüktör tipe bi bakın metin=oo aşkım hoşgeldin zeynep=hoşbulduk cnm metin=bu genç kim oğuzhan=merhaba ben behlül istanbula albüm yapmaya geldim metin=aferin sana delikanlı iyi ettin nerelisin sen sarp=behlül yaşıtları gibi küçük onur harikaçocuk ibo karıştırdım ama olsun ikisi gibi güneydoğulu olmadığı için dışlanmaktan korkar..yalan söyler metin=sana soruyorum nerelisin sen oğuzhan=kastamonuluyum ama aslen urfalıyık metin=hıım urfalımısın oğuzhan=tabi hatta babeyle konuştum yazın hep beraber memlekete gediyik sarp=behlülün hesaba katmadığı bişey daha vardır metin=iyi de doğulu türkücü devri çoktan kapandı yiğidim devir popüler müzik devri oğuzhan=nasıl yani popüler müzik metin=ağzını biraz kemçük yap,biraz tısla,şimdi bi de şarkı oğzuhan=aşkım bitti bundan sonra çektin gittin bunu kabul et yaşananlara saygın yoksa al sana benden adukket (behlülün albümü çıkmıştır barda dans etmeye başlar) sarp=aduket isimli parçasıyla haftasında milyonlar satan behlül artık genç kızların sevgilisi müthiş bir şöhret olmuştur barda marda karıyla kızal parayı ezer sarp=dup dupp dup dup dup aduket dup dup dup dj dış-ses ayşegül=behlül hastayım sana aşığımm oğuzhan=yapmayın yapmayın burcu=kulun ve kölenim oalyın behlülll sarp=yine behlülün parayı pulu ezdiği günlerden birinde lük mekanların birinde bir anda mekana en yakın arkadaşı mümtaz gelir mümtaz artık orda garson olarak çalışmakatadır asgari ücretle çalışmaktaydı ama hala asgari ücret diyemiyordu du du hamdi=bu askeri ücret çok az ya bi isteğiniz varmıydı kızlar=hayorr hayorr hamdi=oo kardeşim behlül oğuzhan=bu da kim ya siz tanıdız mı kızlar kızlar=yoo oğuzhan=ben de tanımadım hamdi=nası tanımadın benim ben mümtaz kardeşin oğuzhan=ya albüm yaptıktan sonra ne de çok kardeşim çıktı piyasaya ya benim senin gibi fakirle ne işim olur be çulsuz hamdi=hayırr yapmayınn sarp=behlül en yakın arkadaşı mümtazı orda dışlamış yerin dibine sokmuştur ve mümtaz oracıkta intikam yeminini eder et şimdi hamdi=intikamım çok acı olacak sarp=tamam fazla şey yapma çekil sarp=ve behlül yavaş yavaş kumar batağına sürüklenir gülsüm=biraz kumar oynamaya ne dersin yakışıklı oğuzhan=ama kumar bütün kötülüklerin anasıdır güldüm=hyr içki bütün kötülüklerin anasıdır kumarda öyle bi durum yoktur oğuzhan=e hadi gidip oynayalım o zmn hepsi=ahahahah sarp=hay hoy şaka şuka derken kendini yavaş yavaş kumarhanede bulur behlül sarp=çık çık çık hamza tortum çık çık çık 88 yaşında ersin=yok 115 sarp=şaka şaka 34 yaşında alemin en hızlı kumarbazı çık çık çık bekar ersin=evliliğe hazır değilim şu an oğuzhan=merhaba ben kumar oynamaya geldim ersin=oyanamasını biliyomusun lan oğzuhan=biliyorum ersin=hadi bakalım oğuzhan=attım ersin=hoppa pişti oğuzhan=attım ersin=hoppa ikinci pişti oğuzhan=ben bu oyunu sevmedim başka bişey oynayalım ersin=tamam 3 mü 5 mi oğuzhan=5 ersin=bilemedin 3 tü oğzuhan=ne 3 tü ersin=ben üçü tuttum sen 5 dedin 500 milyar borçlusun bana oğuzhan=tamam sıra bende o zmn 6mı 8 mi ersin=8 oğuzhan=bildin ersin=750 milyar borçlusun bana oğuzhan=ama ben bu kadar parayı ödeyemem ki ersin=nası ödeyemem lan nasıl ödeyemem bilmiyomusun kumar borcu namus borcudur(oğuzhana tokat atar) oğuzhan=abi valla ödeyemem o kadar param yok benim yanımda ersin=ben anlamam derdini patrona anlatırısn oğuzhan=patronmu o da kimm sarp=bir anda behlül kendini olayların ortasında bulmuştur yavaş yavaş büyük patronun odasına gitmektedir ersin=patron bu adam porçunu ödemiyo sarp=porçmu ersin=borç işte sarp=heeee ersin=ne yapmamı istersin patron hamdi=o adam değil meşhur pup yıldızı behlül ayar diyeceksin sarp=pupp yıllardır beklediği an gelmişti artık mümtazın intikam anı gelmişti ama asla özlediği fiyakalı döner sandalyeyi bulamamıştı 3 hamlede behlüle doğru döndü sarp=1...2...3.. oğuzhan=mümtaz kardeşim cnmm hamdi=kardeşim haa biraz da diğer kardeşlerine sarıl oğuzhan=yapma mümtaz bak düşerim düşerim diyorum..sen nasıl bu kadar zengin oldun mümtaz hamdi=bir yarışma programına katıldım senin hayal edemeyeciğin kadar para kazandım oğuzhan=hangi yarışma bu mümtaz hamdi=şimdi anlarsın hangi yarışma olduğunu..evet behlülcüm üç kutu var birinde ölecen birinde kalacan birinde sakat kalacan oğuzhan=ne diyosun kardeşim ersin=valla kardeşim bunda geçen sefer kafamı kesin bacağımdan asın çıktı oğuzhan=anladım bu sefer küçük bişey çıkar o zmn..sonuçta yıldırım iki kere aynı yere düşmez ersin=yıldırım mı hamdi=evet behlülcüm hangi kutuyu açalım oğzuhan=sen ne düşünüyosun kardeşim nazmi=valla kardeşim geldiğin günden beri sendne nefret ediyoruz buraya da birsürü borcun var inşallah seni öldürürüz oğuzhan=anladım arkadaş açsın o zmn hamdi=evet arkadaşlar 5 ten geriye doğru sayıyoruz ersin=patron ben 4 e kadar biliyorum hamdi=tamam sne 4 te katılırısn bize hepsi/=5...4...3...2..1.. sarp=behlüle topuğumdan vurun 200 bin ytl yi sonra getiriym çıkmıştır...artık karşısında iki seçenek vardır ölüm mü hayatmı mı mı hamdi=evet behlülcüm ya kalacan ya ölecen oğuzhan=mümtaz niye böyle yapıyosunbiz kankardeşiyiz istanbula da beraber geldik kardeşiz biz yapma gözünü seviyim hamdi=daha geldiğimiz ilk gün sattın bei behlül hor gördün beni çabuk söylee hamdi=bi dk bi dk efendim hamdi bey tama hamdi bey tamam behlülcüm hamdi bey diyo ki sana para vereyim ananas aldırayım(bunun gerçeği buydu ama başka türlü de oluyo ) hamdi=gülün lann evet ne diyosun bu teklife oğuzhan=hamdi beyin bu saçam teklifine teşekkür ediyorum ve yokum diyorum ben kuutma güveniyorum bunda hiç borcum yok çıkıcak kurtulucam hamdi=sen bilriisn 5 ten geriye doğru sayıyoruz ersin=hocam sen benim durumumu biliyosun hamdi=biliyorum hamzacım 5...4....3...2...1 sarp=dı dı dı dııttt aaaa (ben bu parayı ödeyemem beni direkt vurun ) hamdi=beyler ciddi olun çepik havasına geçiyoruz oğuzhan=çepik havası ne be hamdi=3..4 hepsi=dara ri ray rayy (hepsi behlüle ateş eder arada mümtazda kaynar) nazi=patronu kim vurdu metin=patronu kim vurdu nazmi=patronu kim vurdu sarp=anlaşılan patron kim vurduya gitmiştir ersin=galiba patronu ben vurdum nazmi=o zmn yeni patron sensin ersin=patronluğa hazır değilim şu an ben sarp=onlar patronun kim oalcağını tartışa dursunlar biz iki yakın dosta geri dönelim ikiside kanlar içinde yerde yatmaktadırlar hamdi=behlül kardeşimm oğuzhan=mümtaz handi=gereksiz yere kin yaptım behlül oğuzhan=bende hakettim mümtaz..seni seviyorum kardeşim hamdi=bende seni seviyorum oğuzhan=benim bu ağız böyle çok saçma oldu böyle daha iyi hamdi=behlül son 3..4 hamdi/oğuzhan=daraba duttu saymayoz oğzuhan=atcam deyon atameyonn hamdi=behlül senin sesin çok güzel sarp=çık çık çık behlül ayar kafasına isabet eden 3 tane lazer kurşunuyla oracıkta vefat etti mümtaz o da vücuduna isabet eden 2 kurşunla öldü tertemiz bi şekilde yok müşade altın alındı efendim yoğun bakıma gittik yok oracıkta öldü şahin=evet sayın seyirciler gördükki şöhret o kadar da hayırlı bişey değil eğer bu iki genç şöhret peşinde koşturup gastamonudan istanbula gaçmamış olsalardı belki şimdi hala yaşıyor olabilirlerdi evet sevgili seyirciler bir barnah izinin daha sonuna geldik haftaya yine ne bileyim kaynını bıçaklayan olsun annesini kesen olsun işte babasını boğazlayan olsun o tür iğrenç hikayelerle tekrar karşınız olacaz hayırlı akşamlar... sarp=şş hadi skeç bitti çık çık çık çık | |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:15 am | |
| Deneme Çekimi
şahin=anaa faruk yeni dizi başlamış la bahıyım vallaha yeni dizi haa..bak bu başroldeki çocuğu ben daha önce hiç görmedim faruk bak bu çocuk yeni yüz bahıyım vallaha yeni yüz..sen de öss ye çalış gerizekalı bahıyım vallaha gerizaklı eser=ya baba ne gerizekalısı başka napıcam baba ya şahin=ben sana baba nasihatı ediyom ama eser=he neymiş o nasihat şahin=e birazcık oyunculuğa meyil etsen eser=baba yinemi aynı konu yaa öff öff şahin=evet aynı gonu faruk len sen deelmiydin orta okulda yerli malı haftasında avakado oynayan eser=baba saçmalama ben bi kere portakaldım orda ya şahin=aman çok bişeydin bravo portakaldın eser=baba bırak benim peşimi ben össye hazırlanıyorum bak bu sene işletmeyi kazanıcam ondan sonra mezun olucam bi işe giricem yuvarlanıp gidicez şahin=hayır arkadaşım okumak senin gaderin de yohh eser=ne demek yok şahin=zaten gerekte yok şahin=cüney arkın ın asıl meslee ne dohtorluk bütün bizansı kırdı geçirdi..maymun çarlide mi konservatuar mezunu farukk...oda mı okumuş eser=baba öpüşelim istersen bi uzak dur ya ya baba sen herşeyin doğrusunu iyisini sen bilirisn ben değilde bırak çalışıyım şahin=evet farukcum ben biliyorum bak ne yazıyor bur da yeni çekilecek dizi için gast seçimi son iki gün ilgilenenlere eser=lütfen baba bi dur bi sakin ol ne castı ne yeni dizisi bi saçmalama bir dur şahin=durmak yok oğlum gideceksin gasta kapacaksın rolü oğlum eser=baba nasıl kapıyım hayatımda cast seçimine gitmedim orda noluyo bilmiyorum ki şahin=lan bişey yapmıyon be gidiyon gasta orda bi tane gamera var gameranın arkasında bi tane karı var karı kamerayı açıyo efendim diyo hoşgeldiniz adınız soyadınız efendim ben faruk sayar sağa dön sağ profil sola dön sol profil sen şimdi bnu yapamıycak kadar öküz müsün farukk şahin=öküzsen öküzüm de eser=ya baba öküz olsam sölerim ben sana öyle bişey değil bu ya ya sadece onları istemezler profil değil oyunculuk isterler şahin=lan koca iki gün baba oğul oyunculuk çalışamazmıyız lan eser=ya baba senle nasıl oyunculuk çalışalaım bi tipine bak ya şahin=ben hergün dizi izliyom neyine çalışamıyoz la eser=baba ne dizisi bu işin bi eğitimi var şahin=sokarım eğitimine hergün dizi izliyom neyini çalışamıyoz la eser=baba gelmiyorum tamam mı cast çekimine falan gelmiyorum bırak benim peşimi bırak şahin=öleyim o zmn şahin=öleyim o zmn eser=nası öleyim şahin=bildiğin öleyim o zmn eser=ya baba saçmalama casta gelmiyo diye insanın babası öleyim öyle şey mi olur ya şahin=su da boğulayım rahmetli annenin hatrı için lan eser=ya baba rahmetli annemi karıştırma tamam ya şahin=top olayım hiç mi ağrına gitmez lan faruğun babası top deeler eser=ya bi insanın babası böyle bişey der mi şahin=sıkılınca der eser=ya baba bak tamam şahin=tamam mı lan akıllı çocuksun vallahi akıllı çocuksun...hadi bakalım daklitten başlayalım işe faruk..hadi bakalım oyunculuk çalışıyoruz faruk..senin güzel bi darkan taklitin vardı onu yap bahıyım evladım eser=nası taklitlemi çalışıcaz şahin=evett...yap bakıyım bi darkan eser=iyi ahh nihayet dü dü dü dü aşkınla... şahin=pıhh iğrençç ..demirel yap bakıyım oğlum eser=türkiyenin petrovlarda pişmiş şahin=evet deli emmi bu ne için di eser=hi hi göz içindi şahin=şaban eser=allah allah eşşeoğlueşşek hı hı ..ya baba taklitle oyunculuk u çalıştırılır naptırıyosun burda ya naptırıyosun yaa şahin=ya neylen çalıştırılır lan salak oyuncular senaryoda yazan karakterlerin taklidini yapmıyolar mı faruk.. şahin=yaa öyle yerli malı gibi kalırsın işte faruk demirelin çok düşük darkanın çok şişman ..hadi bakıyım......gerizekalı (seyircilerin arasından bir tane erkek oyuncu alınır) aydan=sabahtan beri 500 kişiyle uğraştık emre kaç kişi kaldı emre=son durum hocam bitti aydan=hemen çağır hemen emre=içerdekiler içerdekiler aydan=evet..merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz aydan=arkadaşlar şimdi bu bi deneme çekimi ve ben size bir doğaçlama konusu vericem sizden bunu oynamanızı isticem senin adın ne cnm zeynep=e zeynep ben aydan=zeynepcim sen evin kızısın..sizin adını neydi cihan=cihan aydan=cihan bey siz ikiniz zeyneple sevgilisiniz zeynep=aa merhaba cihan zeynep ben aydan=tamam ne güzel hoşunuza da gitti evet o gün zeyneplere gidiyosunuz evde hiç kimse yok romantik bir ortam romantik bir film falan izliyoruz derken zeynep pat yere düşüp bayılıyo zeynep=niye hocam aydan=heyecandan zeynep=ha heyecandan çok seviyorum sevgilimi aydan=uzatma o sırada o sırada içeri anne geliyo annede sen ol canım aydan=evet sen de annesin bakıyosun karşınızda hiç tanımadığınız bi adam ve kızın yerde baygın hemen panikle doktoru arıyosun doktor da sen ol eser=doktorr...iyi tama olduğu kadar artık aydan=sen de geliyosun anne panik için de karşınızda hiç tanımadığınız bi adam ve kız yerde ölmüş zeynep=ölmüüşş aydan=bayılınca ölüyo zeynep=ha bayılırken bi yandan ölüyo aydan=uzatma dedim sana evet sen de hemen şüpheli yakalaması için polisi arıyosun eser=polisi arıyorum ..tamam aydan=polis nerde emre emre=hocam bu kadar başkası kalmadı şahin=farukk farukk..oğlum bak doktor diyo yavrum bi nabzını yokla kalbine bak tamam mı yavrum...öyle yerli malı gibi durma allahın belası role gir role gir eser=ya baba bi dk sakin ol ya..ya kusura bakmayın aydan=kim bu amca kim eser=ya benim babam getirdi buraya kusura bakmayın öyle yerli yersiz aydan=amca gel sen de polissin şahin=neyyy eser=saçmalayın benim babam oyunculuktan anlamaz şahin=neyini anlamaz lan evet ben oynayabilirim..ben mi oynayacam aydan=sen de polissin geliyosun ve şüpheliyi yakalıyosun şahin=sivilmi gostümlümü aydan=normal düz polis şahin=yunus olayım motorlan aydan=uzatma..evet arkadaşlar sorunuz yoksa sizi şöyle arkaya alalım üçünüzü..doktor seni şu köşeye...evet..3...2..1..motorr zeynep=cihan sevgilim hoşgeldin cihan=hoşbulduk cnm zeynep=cnm benim burası böyle salon evimiz beğendin mi cihan=çok güzel zeynep=çok güzel sen de çok güzelsin zeynep=ay cihan bayılıyorum ben sana zeynep=ay yok bayılıyorum cihan=yok bayılma zeynep=sen ne güzel çocuksun bak bıdık şuna bak cihan=ay çok mutluyum çıtır bi sevgilimn var zeynep=biraz mesafelimiyiz ne gel hadi şöyle sevgili olaım..ne güzel bi mutluluk tablosu he romantizm seviyoruz birbirimiz zeynep=ne güzel ben de seni seviyorum(der ve bayılır) eser=bana ne bakıyon oraya ayça=zeynepp..zeyneppp..zeynep a-aa çocuğum beyefendi siz kimsiniz cihan=kendisi sevgilim olur ayça=a-aa ben kızımın sevgilisi olsa bilirim beyefendi tanımıyorum ben sizi cihan=bi hafta oldu ayça=ayy bir hafta oldu hemde..tühh yazıklar olsun beyefendi niye yerde yetıyo benim kızım baygın bi şekilde cihan=tatlısın dedi çok hoşsun dedi bayıldı ayça=aa bayıldı çocuğum ay yavrum evladım ben panik içindeyim doktoru aramam gerek alo doktor bey eser=efendim ayça=gelip bakarmısınız kızım yerde baygın yatıyo ah çocuğum eser=tamam hemen geliyorum..geldim geldim..merhaba...gel gel öne ghel uzak durma ben bakıyorum doktorum ölmüş eser=hiç panik yapma..yapın ölmüş yani ayça=ben bu adamı tanımıyorum eser=olsun yine deölmüş ..alo polis şahin=aaaa 155 buyrun eser=polis bey burda bi ölü var bir şüpheli var gelirmisiniz şahin=geleyim adresi alalyım eser=baba uzatma gel işte ne adresi şahin=lan gerizekalı adresi bilmeden nereye gelecem eser=o zmn veriyorum iki adım ileri gel üç adım sola doğru yürü ya uzatma gel şahin=tama geldim neyse geldim hadi bakalım kadın ölmüşş onu tespit ettik sen bunun neyi oluyon ayça=annesiyim efendim şahin=sen benim oğlan eser=oğlan ben şahin=sen cihan alem-i cihan olsan farketmez sen mi öldürdün lan karıyı cihan=yok ben öldürmedim cihan=valla ben öldürmedim aydan=kestik şahin=ama ben tam suçluyu yakalıyodum aydan=olmadı sanki biraz oyunun ntemposu ve enerjiniz düşük geldi bana o yüzden aynı oyunu biraz daha hızlı oynarmısınız aydan=evet daha tempolu zeynep=daha tamperamanlı aydan=tamperaman herneyse ondan işte şahin=tamperaman derken böyle g*tüne motor takmış gibi o anlamdamı şahin=evet tamperamanı bilemediğim için hadi faruk tamperamlı allah nereye geldik ya aydan=evet 3...2..1 motor zeynep=cihan sevgilim çabuk ayça=sen kimsin adam....doktorr eser=geldim..öne gel öne gel..ölmüş bu polis şahin=155 geldim bumm aydan=bu neydi arkadaşlar şahin=tamperamanlı aydan=ben hiç bişey anlamadım şahin=niye aptalmısın oynadık işte aydan=amca ayıp oluyo ama eser=bütün oyunu sansürliycekler senin yzünden baba ya aydan=olmadı arkadaşlar çok hızlı geçti olmadı..biraz daha oyunculuğunuzu görmek sitiyorum yani tolü hanginize vericeğimi henüz kestiremedim şahin=bana ver aydan=neşeli oynayın aynı oyunu şahin=yalnız bişey soracam kadın ölmüş biz niye gülüyoz aydan=ben yönetmenim amca öyle istiyorum şahin=demek camiada sevilmeyen biri oh ne iyi olduda öldü o anlamdamı şahin=ne saçma lan ..faruk oğlum sen şişmansın diyaframın geniş ha ha ha diye gül işte(burda esere bakıp azıcık gülüp hemen toparlaması çok güzeldi) aydan=evet..3..2..1. motor zeynep=ha ha ha ayy bayılıyorum sana zeynep=ay ne komik çocuksun sen ya en kadar komedi bi ilişkimiz var ne kadar neşeliyiz ee dimi zeynep=bak gel buraya öne gel şu boyun posun belli olsun seni seni küçük serseri seni ay sen ne tatlı şeysin valla çok gülüyorum ben seninle çok mutluyum (bayılır) cihan=aşkım öldü bayıldı ayça=zeyneppp hı hıhıhıhıhı...o hohohoho zeynep püh maşallah ay ne güzel doğurdum ben bunu..merhaba beyefendii çok tatlısınız kız bayılmış hayırlı olsun dur doktoru arayalım..alo doktor bey eser=hehhıhııhıhıı ayça=gel gel biizm kız bayıldı eser=ay bayılırım bayılanlara ..merhaba hıhı..ay çok kötü gözüküyor inşallah ölmüştür eser=kanka nbr iyi gidiyosun devam..evet bakıyoruz size bi sürprizim var cihan=öldü deme eser=öldü deme hehıhıhı ..nabzı atmıyo eser=vallahi atmıyo be ölmüştür belki hani bakalım başka çocuk varmıydı ayça=tekti bu eser=o bee deyme keyfine..aloo poliss şahin=kah kah kah kah eser=ya baba kah kah ne gül işte ya oyuna glerek gir ya şahin=lan duruma inanmıyorum neyine güleyim ya kadın ölmüş biz gülüyoz çok neşeli aa son yıllarda gördüğüm en güzel cinayet valahi güzel ölmüş sen mi öldrüdün lan karıyı tebrik ederim ellerine sağlık aydan=kestik kestik kestik şahin=bu ne lan aydan=olmuyo arkadaşlar olmuyoı eser=ama siz de zor şeyler isityosunuz aydan=olmadı hiç beğenmedim biraz da oyunculukta ki sınırlarınız görmek istiyorum şahin=benim 3 metre ..neyse.. aydan=onu kastetmiyorum yan ee oyunculuk adına neler yapabilirsiniz kurallarınız var mı yok mu zeynep=yok yokk aydan=iyi madem yok aynıoyunu bana karşı cinslerde oynayın aydan=karşı cins yani kadınlar daha bi erkeksi erkekler daha bi kadınsı şahin=ee şey kadınlar daha erkeksi erkekler i*nemi diyo ne dyo ..afedersin kendi baban olsa oynatırmısın aydan=evet uzatmayalım yerimize karşı cins şahin=ayıp lan zeynep=hadi cihan sevgilim boz artık kendini boz şahin=faruk çok yapma oğlum kıvamında bırahh hadi bakalım gözüm üstünde aydan=evet yerimize3..2..1.motor zeynep=yavrum çıtırım pıtırım cnm maşallah be çıtır çıtır bişey maşallah bak dadından yenmez bi makas aldımmıydı hee ay cnm benim napıyosun nasılsın sevgilim cihan=çok iyiyim cnm zeynep=noldu söyle sesin nereye kaçtı cihan=heyecandn olsa gerek zeynep=heyecandan oy ben senin heyecanına kurban olıyım sen ne güzel bişeysin ya lokma tatlısı be vallaha billaha dur şimdibak babm yok annem yok evde yalnızız yavrum napsak ya cihan=çok şey var yapcak şahin=sevişin sevişin ne yapacaksınız zeynep=yok sen daha dur daha büyücen dur bayılıyorum ben sana ya(bayılır) cihan=aşkımm bayıldııı ayça=zeynepp zeynepp..o bebişim çok tatlısın sen nerden çıktın chan=bayıldı ayça=noldu biizm kzıa naptın bizim kıza cihan=bayıldı ayça=bayıldı mı gel bakıyım ürkek bir gğvercin gibisin çok tatlısın bayıldım sana cnm benim cihan=aman sizde bayılmayın ayça=bi haber verelim ama doktora dur bekle geç sen alo doktor eser=efendiimmm cnm noldu ayça=gel gel fingirdemeden gel kız bayıldı eser=a-aa bayıldı mı hemen geliyorromm geliyorrom ..merha...ayy ayy ayy cihan cihan cihan merhabalar cihancım nasılsın eser=heycanını yendin mii cihan=nerdeyse eser=nerdeyse o zmn döktür bakalım napıyosun lüle saçlım napıyosun anlat korkuyorromm korkuyorrom cihan cihan=sararım ben seni eser=srarsın beni sen role fazla girdin ben çıkıyorromm ayça=kız bak kıza eser=ay banane be gerizeklaı..anlat eser=ay tamam bakıyorromm..ay ayy ölmüş buu ayça=hadi bee eser=ayy kokar buu ay hiç merak etmeyin ben bunu yıkar pamuğu tıkar ikindiye yetiştiririm yaparım..yaparım.. ay bi dk ben bi arıyım polisi çünkü şüphe..aloo poliss poliss poliss poliss poliss şahin=faruh ben çok utanıyorum lan eser=noldu baişko noldu şahin=sen ne çabuk role girdin allahın belası sen ne çabuk role girdin lann.senin içindemi vardı lann allahın belası eser=yani babişko inanmıyorum sana şahin=babişko ne lan eser=babişko şahin=babişko ne lan eser=ne demek ne baba sen rolü allaım diye geldin ben de girdim çıkamıyorum rolden şahin=bak bir dizi için oğlan ne hale geldi ayıptır ya eser=ama nolucak nolucak nolucak şahin=bak bunlan gafana vurdum mu afedersin.. eser=babişko bizi suçlulardsan kurtar şahin=cihan kurtarsın seni suçlulardan böyle yapıyosun ya o kurtarsın eser=sana da yaparım şahin=höytt eser=höytt ne var beğenmedin mi şahin=biyenmedim eser=neden şahin=biyenmedim eser=sende biraz yumuşa şahin=kessene lan eser=hyr beğendiyseniz sabaha kadar oynayalım şahin=hoşuna gitti galiba aydan=fena değildi fena değildi aslında ama eser=teşekkürlerrr aydan=arkadaşlar size son bi şans veriyorum eser=ya ne şansı bitmedimi hala gerçketen yani yapabilceğimizi yaptıkaydan=olmadı son şansınız aynı oyunu bana kızgın oynayın aydan=son şansınızsabrımı zorlamayın kzıgın eser=tamam oturun oynayalım son dimi bu aydan=evet son kzıgın şahin=gızgınnn ( şahin=gızgında problem yok onu yaparız onu yaparızz o kıvama geldik zaten onu yaparızz aydan=3..2..1..motor zeynep=cihan gel buraya çabuk sen öyle össye çalışıyorum ayaklarıyla kızları kesiyomuşsun ktüphanede biliyorum zeynep=ne öylee nası yani test çözerken kızları da çözüyomuşsun galiba cihan=yok hayırr hayırrr zeynep=öyle bişeyler duydum ben bilmiyorum kızdırma beni cihan ben adamı en yaparım biliyomusun bebeğim naaprım adamı biliyomusun sinirlendirme beni bunu yapma ciha hee kızsana beee cihan=napcaksın (bayılır) cihan=bayılırsan bayıl ayça=zeynepp sen kimsin lan cihan=sevgilisiyim ayça=ne sevgilisi lan cihan=öyle diyolar ayça=şşş bana bak bana..kız niye yerde baygın lan cihan=çok korktum ayça=çok korktun bekle bekle ..beklee... ..alo doktor bozuntusu eser=allah belanı ne var lannnn..ne var allahın belası ne var gerizekalı ulan ben geldim kiminle konuşuyon bak bakıyım ordamıyım gerizeklaı çekil şöyle...çekilll lan derdin ne lan senin derdin ne senin oğlum gel şöyle gel derdin ne senin sokarım ne derdin ne lan chan=bayıldı yaa eser=ne bayıldı sesin nereye gitti bağır cihan=ne bilyiim bayıldı eser=ne demek bayıldı eser=konuşmaa cihan=ha eser=konuşş cihan=konuşma konuş eser=e bağır bakıyım biraz cihan=bayıldı eser=bayıldıyı daha çok bağır cihan=kendiliğinden bayıldı eser=hella olsun sana be ölmüş bu belli lann kim öldürdü bunu poliss şahin=ne var lan y*vşak ne var lannn ne var lannnnn (emreye tekme atar) eser=sen getirdin beni buraya..neee gel kurtar işte şahin=memlekette başka polismi yok lann ölmüşse ölmüş tohumuna paramı saydım lann banane lann banane lann sen mi öldrdün lan doğru söle aydan=kestikk (hepsi aydanın üzerine yürür)
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:16 am | |
| Taxi Driver
Ersin: Aleykumselam abi Nereye abi? Şahin:Duz devam et .. Ersin: Tamam abi.. Abi Türk Milli takimi bu sene neler yapti dimi?Harika costurdular dimi abi? Valla super macti .. Ben hayatimda bu kadar eglenmemistim .Dimi abi ? Abi ?! Eee tabi canim herkes futbolla ilgilenicek diye bisey yok.Bencede cok sacma. 22 tane adam bi tane topun pesinden kosuyo =D Paris Hilton nasi bi kizdi abi ? =D Paris Hilton .. Her turlu gideri var o kizin he .. =DBak bende Ersin Korkut olarak soyluyorum o Paris Hilton'u bi yerde yakalarsam .. Şahin: Ersin ..Senin annen , kiz kardesin hakkinda boyle konussalar ? Ersin: Yok abi ailenin tek cocuguyum ben =D Annemi ben dogduktan hemen sonra babam tüfekle vurmus. Şahin: Neden ? Ersin: Ya iste koy yerinde oglum oldu diye babamda sevincinden havaya ates ederken tak valideyi vuruyo.Aslinda tam vurmuyo omuzundan vuruyo.Bakıyoki yerde can çekişiyo bütün şarjörü ustune bosaltiyo =D Şahin : ( Burda suratına bitmistiiim ) =D Cok ironik .. Ersin : İüiü üronik ne ya ? =D Şahin : Hani boyle bazı durumlarda gulsem mi aglamasam(uahah yanlis soyledi aglasam mı olcaktı =D ) mı karar veremezsin ya .. Ersin : Ee sen guluyon abi .. Şahin : ( Burdada surata bittim ) İste ben gulmeye karar verdim =D Ersin : İronik yani .. Şahin : İronik .. Ersin : Abi ne işle meşgulsün? Şahin : Azrailim ben can alıyorum .. Ersin: He senin isinde zor ha ..Biri olecekte gidip canını alacanda .. He ne azrail mi?! ( Ersin'in surata kop =D ) Şahin: Evet azrail Ersin sıra sana geldi canını almaya geldim .. Ersin : Ya bırak ya yemezler .. Sen oyuncu musun abi? Şahin : Hepimiz oyuncuyuz Ersin .. Neticede Tanrının yazdıgı senaryolari oynuyoruz .. Ersin: Ya bırak kardesim ya .. yemezler he sana soylıyım .. Iyı oyuncusun ama yemezler =D Şahin : Ersin arabayi durdur ..! Ersin: Niye abi inicek misin? Şahin: ( O anki sese öl! cok seker! =D ) : DURDUR ARABAYI! Ersin: Noldu abi ya ? Şahin: İnmiycem bak surda bi musteri var onu al .. Ersin: E abi sen varsın onu nası alıyım ben .. Şahin: Yokum ben! ( Ses yine cok seker =D ) Ersin: Allah allah .. Oguzhan: Kolay gelsin Besiktas'a lutfen .. Ersin: Kardesim gormuyo musun yolcu var arabada ne biniyosun .. Şahin : Ersin o beni goremez .. Ersin : Nası goremez ya ? Oguzhan: Abi iyi misin sen? Ersin: Ya iyiyimde arkada bi adam var 1,5 saattir muhabbet ediyoruz ..Bi baksana bak!Bi baksana bak bak bıyıklı guluyo bak .. Aha bak bak guluyo gordun mu gordun mu? Olum gordum desene gordum desene gordum desenee! Oguzhan: Yok abi .. Ersin: Gormuyo musun? Şahin: Ersin .. Ersin: Efendim abi .. Şahin: Bosuna debelenme sıra sana geldi .. Ersin: Sıra bana gelmedi abi .. Durakta muhittin var sen onu al sen onu al =D Bizim durakta Muhittin var 13 yas buyuk benden bence sen onu al .. Şahin: Muhittinede sıra gelcek Ersin ama sıra sende! Ersin: O zaman Hamdi var serefsizin onde geleni onu al =D Duraktan alıyo musteriyi fazla gezdiriyo fazla para alıyo sen onu al .. Şahin :Hamdiye daha cok var Ersin simdi sıra sende! Ersin: Allah allah .. Oguzhan: Ya abi beni bi besiktasa atıver gozunu seviyim .. Ersin: Ya bırak allahını seversen besiktası ya .. ya arkada azrail var ya bak azrail var gormuyo musun ya .. Sen bu i..neyi al bu i..neyi bu i..neyi al =D Şahin: O i... daha cok genc simdi sıra sende .. =D Ersin durdur arabayı! Ersin asaı in ve son duani et .. Ersin: Eeıı tamam abi .. Allahım sen benim gunahlarimi affet .. Oguzhan: Gel gel gel .. Bas bas bas bas! Ersin: Onunbununcocuklarıonunbununcocuklarıonunbununcocukları .. =D
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:17 am | |
| Hırsız
Eser : Ohoo .. Bu saate kadar çalışılır mı ya?! .. Hoşgeldin kardeşim .. Nasılsın? Oğuzhan : Saol .. Eser : Ben yapamazdım şahsen .. Harbiden hayatta yapamazdım .. Hobi olarak mı yapıyosun yoksa gercekten ilerde dusundugun meslek bu mu acık soyle bana.. Oguzhan : Yani .. Eser : Ne yani hobi olarak mı yoksa gercek mi ya .. Ya rahat olsana .. Bende kendi evim gibi takılıyorum kusura bakma yani ben seni tanıyomus gibiyim Gizem cok bahsetti senden .. Oguzhan : He .. Ne dedi? Eser : Ya dedi işte Cüneyt'in sete gittiği saat belli degil geldigi saat belli degil ne zaman cagırsalar gidiyo sete falan .. Bende aksam 10 gibi geldim yarın saat 1'de toplantım var .. Eee.. 9 ucagıyla donucem Cuneyt'cim .. Eger zamanın varsa bi yemek yiyelim diyorum toplantıdan once .. Oguzhan : Soz vermiyimde ben simdi .. Eser : Ee yiyelim beraber ya vaktin varsa .. Gel şöyle yanıma otursana rahat ol gözünü seviyim ya .. Kardesimi kendine nası bu kadar asık ettin gel bakalım anlat .. Gel Cüneyt'cim gel .. Gel canım benim .. Ne yakısıklı cocukmussun .. Fotograflardan daha yakısıklıymıssın sen ya .. Oguzhan : Saol abi Eser : Kardesim benim hosgeldin ..Anlat bakıyım .. Ya bak tamam cuneyt .. Yani beraber yasamanız .. Tamam guzel yani insanlar artık beraber yasamadan evlenmemeliler ama boyle de nereye kadar be Cuneyt? Oguzhan : Tabii simdi bizde konusuyoruz .. Evlilik dedigin onemli sonucta .. Eser: Tabi ..Onemli abi tabi onemli .. Oguzhan : Mesela biz seyle konustugumuz zaman seyle .. Eser : Gizem'le Oguzhan : Heh Gizem'le bravo .. Biz onu Gizem'le konusuyoruz .. Diyoruz işte evlilik önemli ..Evlenilir .. Eser : Evlenmelisiniz zaten .. Bak siz kac aydır berabersiniz? Oguzhan : Kac aydır beraberiz biz? Eser : Kac aydır ? Bak a .. altı aydır berabersiniz .. Oguzhan: 6 aydır beraberiz abi .. Az mı abi 6 aylık ilişki .. Eser : Az mı .. Artık buna bi evlilik bi çekidüzen .. Oguzhan: tabi tabi .. Eser: Bu böyle olmaz .. Oguzhan: Biz onu gizem'le şey yapıcaz abi .. Eser : Heh konusun halledin ..Evlilige baglayın olayı .. Oguzhan: Evet abi .. Eser: Ya ben seni yakından gormedim .. Ama tanıyomus gibiyim biz surekli konusuyoruz Gizem'le ..Anlatabiliyo muyum? Oguzhan: Evet abi .. Eser: Surekli seni bana anlatıyo , huylarını biliyorum herseyi biliyorum .. Oguzhan: Tabi canım banada sizi anlatıyo yani .. Eser:Guzel ne diyo = D Oguzhan: İste İzmir'de diyo , iyi diyo , biraz iri yapılı diyo biraz = D O cok konusuyoda ben cok sey yapmıyorum tabi .. Eser : he bak sende biraz asabiyette varmıs .. Ondan da bahsediyo hep surekli tartısıyomussunuz .. yakısmıyo bak ..Bi kere sunu soylıyım bu kadar asabiyet var ama ince ruhluda bi adamsın he = D Acık acık soylıyım .. O dogum gunumde aldıgın hediye neydi ya.. Bana gonderdigin hediye?Neydi o? Oguzhan: Neydi o abi = D Eser: Ya sen nerden biliyosun benim en cok onu sevdigimi .. he nerden biliyosun = D Oguzhan : Ya iste .. = D Eser: Ya .. nerden biliyosun sen benim model ucak tutkumu nerden biliyosun.. Oguzhan: Heh model ucak tutkun senin .. evet .. = D Eser: Heh ..Nerden biliyosun? Oguzhan: Abi model ucak..Gizem soyledi .. Eser: Gizem soyledi .. Oguzhan:Hem model ucak sevilmiycek bisey mi abi .. Eser: tabi abi benim icin tutkudur ya .. ve ben oyle o hediyeyi gorunce cok sevdim seni bi daha = D Oguzhan:Benim icinde tutkudur model ucak ben bayılırım model ucaklara bayılırım yani.. Eser:Öyle mi diyosun .. Ama gizem hic senin ilgilenmedigini soyledi bunlar Oguzhan :İsta bende sana alırken basladı tutkum ..Dedim ucuyo falan miniminnacık .. Eser: Nası guzel dimi abi .. Oguzhan: Ya bende var 3-4 tane onlardan evin her kösesine koydum bi tane = D Eser: Eser bisey söyliycem Cüneyt .. Yanlız bak fazla tartısıyomussunuz.. Gizem söyledi ben tabii onun yalancısıyım bak o bizim gözbebegimiz .. Yani sacının teline zarar gelirse seni affetmem!Bak külahları degisiriz sonra .. Oguzhan: Tamamdır abi.. Eser:Tamam mı? Oguzhan: Tamam tamam .. Zeynep : Abi ?! Eser:Efendim ya canım kusura bakma laflıyoruz cüneytle biraz senin rahatsız etmedik umarım ya .. Zeynep: Yook .. ondan degilde ..! Oguzhan:Askım sen benle bi iceri gelir misin? gelir misin iceriye! Eser: noluyo cuneyt! Oguzhan: Ya ama hep böyle oluyo askım lütfen! Eser: CÜNEYT!Ne dedim ben sana az evvel ..Bak külahları degismeyelim sonra cüneyt.. TER İCİNDE KALDIM BU EVE Bİ KLİMA . CÜNEYT! Noldu halledebildiniz mi? Oguzhan: Halledemedik abi halledilebilicek gibi degil artık ya! Ne .. Hep aynı gürültü aynı tantana ya! Eser:Noldu noldu?! Oguzhan: Yok abi yok olucak gibi degil .. Ben bi süre esyalarımı alıp kafa dinlemek istiyorum abi .. Eser: Nası esyalarını alıp .. Oguzhan: yok yok hayır abi .. Eser: bu kadar ufak bi olaydan sonra nası olur cüneyt .. Oguzhan: Abi bak yok hayır ya biz bunu cok konustuk daha önce ..Cok sey yaptık tartıstık .. Eser:Cüneyt bak olayı büyütüyosun ama .. Oguzhan: Bisey diyicem.. Suna bi el atsan .. Eser: Nası .. Televizyonuda mı götürüceksin oglum? Sacmalama ya .. Oguzhan: Abi icerde var bi tane daha gördüm ben sen ver bana .. Eser:Ya cüneyt bi konusalım .. Yarın olsun falan konusuruz ama .. Gel söyle konusalım cüneyt .. Oguzhan: Biiissmiillaah .. = D Eser:olmuyo ama böyle .. Oguzhan: Abi bak yok hayır benim numaram var mı sende? Eser:Yok .. Oguzhan:Tamam sen ver telefonunu .. Eser: Telefonum telefonuuum .. Oguzhan: Yanında yok mu simdi .. Eser:Yok .. Oguzhan: Tamam sen sunu ver ben ordan ararım seni .. Eser: Ee bu gizemin!.. Oguzhan: tamam ben aldım ona! Eser: E ama bu cirkinlesmek artık .. Oguzhan:Yok yok abi ..Yarın yemekte görüsüyoruz .. Ben sana haber vericem ..Sen bi git bak kız cok üzüldü ya .. Valla cok üzüldü kız .. Eser: Gizem kapısını acmıyo Cüneyt .. Emre: Vural abi?! Abi hosgeldin .. Eser: Cüneyt .. Gizem GİZEEEEM .. = D
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:18 am | |
| Emanet Bomba
Metin: Efendim ben Kemal Söken. Atış Alanı Durağı'ndan arıyorum. Bir bomba ihbarinda bulunmak istiyorum. Hic bi orgute mensup degilim komserim .. Hayır efendim ben Atış Alanı Durağı'nı neden havaya ucurayım? Hayır komserim ben geldigimde burdaydı paket şüpheli.. Komserim paket şüpheli ben degilim .. Tamam bi bakiyim ben ..Yok komserim hic bi ses gelmiyo.. Ses bombası degil demekki.. C-4 olabilir .. Ben nerden biliyorum ? Ben Cehennem Silahı 4'ü izledim.Ordan .. Yok komserim yoksa ben nerden bileyim? Yok Cehennem Silahı'nı seviyorum ben .. Hic merak etmeyin siz gelene kadar ben kimseyi yaklastırmam bombaya.Tamam! Bana emanet bomba!Bomba bana emanet komserim siz hiç merak etmeyin .. Ben kimseyi .. Heh anlasıldı tamam tamam .. Metin: Amca napıyosun? Kalk kaç kalk kaç pakette bomba var!Polis cagırdım kac! Bulent:Mavi kabloyu kesseydin ya .. Metin:Ne mavi kablosu? Bulent:Cocugum pakette bomba var demedin mi? Metin:Evet .. Bulent:Tamam iste onun icinde 2 tane kablo vardır biri navi biri kırmızı. Metin:Eee .. Bulent: Ne eesi mavi kabloyu kas-kes =D bitti iste .. Metin: Ya polis cagırdım gelir halleder . Bırak uzman halletsin amca ya . Bulent:Ya ver bana cakı ver ben cakıyla halledeyim . Sahin:Pardon burdan T68 cekiyo mu? Bulent: Biraz karıncalı ama cekiyo gel =D Sahin: Ya bak kafam karıstı sabahtan beri bunla ugrasıyorum.Tarlabasından aldım yegenden.. Bulent: Uydu mu bu? Sahin:Uymadı iste uydurmaya calısıyoruz .. Bulent: Sana bisey soylıyımmı ona gazoz kapagı tak bomba gibi ceker .. =D Sahin: Arkadas napıyo? Bulent:Pakette bomba var tedbir alıyo .. Sahin: Hee ..Mavi kabloyu kestiniz mi? Bulent:Cakı yok cakı olsa kesecez mavi kabloyu .. Sahin:Ben bi bakıyım suna ya .. Bi acabilir miyim hocam? Metin:Yok hocam napıyosun ya! Sahin: He tamam ya bu sey iste ya bu zaman ayarlı bi nevi saatli bomba ya .. tabi tabi parça tesirli boyle kucuk kucuk etkili menzilli 15 m yarı capında falan .. Valla ya .. Bulent: Yok dogru soyluyosunda .. Bu ondan degil .. Sahin: Ne bu? Bulent:Simdi onlarda boyle tiktaktiktak ses olur bunda oyle ses yok dimi canım .. Metin:Ses yok ses yok .. Bulent: Ses yoksa bu ondan degil ama bi emin olalım ben bi bakıyım bunda ses var mı.. Metin:Hocam bi dakika napıyosun ya? Vallahi emanet bomba ya! =D Benim degil ya .. Ya benim olsa beraber patlatalım allahını seversen .. Bulent:Canım senin adın ne ? Metin: Kemal .. Bulent:Kemalcim memnun oldum Sait ben .. Senin adın ne canım? Sahin:Arif ben abi .. Bulent:Arifcim memnun oldum Sahin:Bende Bulent:Arifcim sen simdi bilirsin hani onlar boyle ee telefonla arıyolar falan boyle sinyal minyal biseyler .. Sahin:Hee..Sen seyi diyosun .. Konturlu bomba .. Konturu bitince patlıyo ..Yok abi bu ondan degildir simdi onlar cok pahalı bi sistem oldugundan onu boyle bond cantada falan kullanıyolar boyle dandik pakette kullanmazlar onu .. Tabi .. Metin: Ya tamam abi neyse ne ya lutfen ya lutfen .. Hanımefendi lutfen arkaya dogru ilerleyelim arkada yer var bombos arkası lutfen ama .. Ayca:Bune ya daha otobüse binmeden?! Metin:Allahım .. hamile kadın .. Pakette bomba var! Ayca:Mavi kabloyu kestiniz mi?! Sahin&Bulent:Cakı yok cakı olsa kesicez .. =D Ayca: Kimyasal tepkimedir bu ..Amonyum sülfat , amonyum nitrat .. 200-300 derecede acıga cıkan bi gaz oluyo bu ..Ya bi cesit bomba canım .. Bu ondan mı? Sahin: Hee iste amonyum sülfür ya .. Ayca:He .. Bulent: Yok Pro Vitamin B5.. Bak simdi bacının dedigide dogru ama bu onlardan degil onlar daha cok ATM'lerde .. Bu durak şeysi icin dimi Kemal ? Metin:Ne biliyim abi .. Ayca:Ben anlarım simdi ben bi yakından bakıyım hemen anlarım .. Metin:Hanımefendi lutfen ama tehlikeli olabilir .. Ayca:Ay dur be adam cekil! He tamam .. Ben bunu çözdüm .. Sahin:Konturlu mu konturlu mu? Ayca:Yok faturalı .. Bak simdi bak bak .. Metin:O ne o ne ? Ayca:Firkete .. Metin:Firkete ne firkete ne ne firketesi firkete ne ya! Ayca: Bak simdi bu bunun uzerine .. Ersin: TAZE GEVREK SİMİT! =D Metin:Oglum yanlıs girdin cık ya =D Daha var sana .. Ersin:He yanlıs mı girdim =D Ayca:Neyse hadi ben kaldıgım yerden alabilir miyim? Tamam ozur dilerim hemeeen .. cıkartıyım soyle .. Metin:Firkete ne firkete ne ne firketesi firkete ne ya! Ayca: Bu ondan degil 1 saniye .. Bekle cıkarıyım ondan sonra =D .. Metin: O ne o ? Ayca: E firkete! Metin:Hanımefendi ne firketesi firkete ne ya! Ayca:Bak simdi bunu bunun uzerine tutturucaz.. Eger uzaktan kumandalıysa hoo..p devre dısı .. Metin: Ya bırak allahını seversen firkete tutturulur mu ..?!Patlar ya .. Ersin: TAZE GEVREK SİMİİİT!.. Metin:Ya bagırmasana! Ersin:Bagırmassam satamam diye dusunuyorum =D Metin:Git baska yerde sat .. Bomba var bomba! Ersin:Bomba mı?! Uuuuu!Tutsana sunu bi ..Valla vaaaa .. Tamam bunu ben anladım ..(Nasıl yazıldıgını bilmiyorum rezil olmayada niyetim yok yazmıycam =D ) ..... yapımı bi paket bomba ..Cok basit bi duzenek bak .. Civi sigara kagıdı 2 tane kalem pil ..hepsi bu .. Sahin: Ya manyak manyak konusma lan .. (yukarda belirttim =D ) ....... diyo dizi anlatıyo burda zaten izleyemiyoruz .. Al lan sunu cek git ( buna benzer biseyler dedi anlamadım =D) Ersin:Kardesim bak buna gazoz kapagı tak butun kanallar net cekiyo .. Gercekten .. Aysegul: Ay noluyo burda? Ayca:Bomba var bomba kardes .. Sahin : Bomba bomba .. Metin:Hanımefendi lutfen uzaklasın lutfen! Aysegul:Ay sana noluyo be! Metin:Nası bana noluyo ya .. Ben buldum bombayı .. Burcu:Mavi kabloyu kestiniz mi? Aysegul:Heee .. Bulent&Ayca&Sahin: Cakı yok cakı cakı olsa .. Bulent:Cakı olsa ben en basta halledecektim ..Cakı yok .. Burcu:Ay napcaklar kız simdi? Aysegul:Ay napcaklar funyeyle patlatcaklar iste.. Burcu:Aman bosver gel su bombayla bi hatıra fotografı cektirelim .. 1 , 2 , 3 .. Herkes: BOMBA!=D Bulent:Msnden gonderirsen bana onu =D .. Murat: Aaaağğğ! =D Ayca:Heh geldi .. Bulent:Heh tam zamanında .. Metin:Komserim bi saniye cok ozur dilerim .. Sen napıyosun orda? Şevket:Ben olu sayısının artmasından endise duyuyorum .. Metin:Hee ..Komserim supheli paket kükürt sülfürüü .. Ayca:Amonyum sülfür .. Metin:Amonyum sülfür ee .. Sahin:Konturlu .. Metin:Konturlu .. Ersin:Civili pilli civili pilli! Murat:Ya ukalalık yapma be ukalalık yapma hadi hadi ..Dokundunuz mu bombaya? Sahin:Komserim kıyafet giymediniz! Murat:Sen cok dizi izliyosun .. Sahin:Cekmiyo nerden izliycem ben ya .. Murat:Ona gazoz kapagı tak ayna gibi ceker! .. Evet guzel bomba bu .. Bana bi gonullu lazım arkadaslar .. Herkes:Been beeen! =D Murat:Cocuklaaar! Hep bi agızdan olmaz sadece el kaldıralım! Metin:Komserim bombayı ben buldum! Murat: Aman iyi b*. yedin allah allah! =D Bomban kadar konus be!.. Bulent:Gormemisin bombası olmus .. Murat:Agzını opıyım guzel kardesim ya .. Bulent:Duzgun bi yerden opelim lutfen ama.. =D Murat:Gel hadi gel aglama .. Al sunu yedir oraya iyice .. Ayca:Ay bidaha mı fotograf cektirseydik napsaydık .. Murat:Fotograf cektiniz mi?!!! Hepsi:Cektik.. Murat:Ulan insan beni bekler be! =D Ne dediniz cekerken?! Hepsi:BOMBA!! Murat:Bomba mı?Bomba denir mi ? Bombaa boyle cıktınız hepiniz booooo! =D Murat:Funyeee .. Bak funyeeee =D Hepsi:Funyeeee funyeeee! =D Murat:Ya hic mi bomba gormediniz be .. Neyse yedirelim onu ..İyice yedirelim onu .. O daha soldan sagdan yer .. Donsun iyice donsun o .. Sahin:Banada banada .. Murat:Yeter .. Tamam lan zimmetli o =DAcalım kutuyu.. Ne goruyosun .. Metin:BOMBA! Murat:Tamam guzel.. Orda bi mavi bide kırmızı kablo var al kardesim kes kırmızı.. Herkes: MAVİ! Murat:Yok kırmızı ..Arkadasım Cehennem Silahı 2 .. Mel Gibson , Danny Glover ne kırmızıyı kestiler .. Burcu:Ama 1'de maviyi kestiler?!?! Murat:Lan 1de yanlıs ki 2de kırmızıyı kestiler allah allah ..Kes orda kırmızıyı kardesim .. Metin:Komserim banada maviymis gibi geliyo .. Murat:Kırmızı .. Metin:Komserim mavi .. Murat:Nesine lan!? Herkes:Dondurma de dondurma! =D Metin:Dondurmasına .. Ersin:Simit simit simitine ! =D puahah .. Sahin: Hadi laayynn! =D Metin:Dondurmasına .. Murat:Tamam yanlız cornet almam pahalı =D Kes kırmızıyı .. Metin:Hepimize hayırlı vede ugurlu olsun! =D Murat:Funyee .. Metin:Ya naaptın beee naaptıın .. emanetti ya! =D Murat:Aglamayın be herkese benden birer dondurma iste hadi =D
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:19 am | |
| Baba:Hamleeet!Nerdesin Allah'ın belası?... Bi saattir bağırıyom niye ses etmiyon Hamlet? Hamlet:E burdayım baba ne oldu? Baba:Şu taytı çıkar lan. Hamlet:Yaa...Ya niye çıkarayım sahnede herkes giyoo baba Baba:Lan oğlum her yerde dedikodu olmuş kralın oğlu Hamlet o biçim diye lan... Hamlet:Yaa baba moda bu moda Baba:Sokarım modasına çıkar diyosam çıkarcan lan... Hamlet:Çıkarmayacam baba sen niye geldin buraya niye geldin? Baba:Ben niye gel... evet oğlum ben sabah bi uyandım benim bi gözüm toprağa bakıyo Hamlet.Evet.Ben her an ölebilirim oğlum.Danimarka Krallığını sana bırakmayı düşünüyorum fakat çok emin değilim Hamlet... Hamlet:Niye? Baba:Taytı çıkar... Hamlet:Ya baba taktın tayda yaa...bu ne ya? Baba:Lan çıkar lan...Allah'ını...Lan noolur lan? Hamlet:Ya baba vallaha çıkarmayacam... Baba:Öleyim o zaman... Hamlet:Ya ölmek nerden çıktı baba yaa? Baba:Bildiğin öleyim o zaman Hamlet. Hamlet:Ya ne ölmesi baba ya Baba:Yangında yanayım Hamlet:Çıkarmacam baba. Baba:Hamile kalayım.Hiç mi ağrına gitmez la Hamlet'in babası hamile deyince?Hamlet noolur çıkar oğlum ya? Hamlet:Çıkarmayacam baba... Baba:nolur çıkar olum bak?Hadi tamam de oğlum tamam de kırma babanı. Hamlet:yok çıkarmayacam.Ya tamam baba çıkartmayacam. Baba:Aferin...bırakıyom sana Danimarka yı Hamlet.gerizekalı... Hamlet:ooo o zaman bütün buraları ot,toprak yaparım ben...
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:19 am | |
| ESer Önce Anlatır skeçi ve sonra skeç baslar
Ewet Sevgili misafirler ideal bir sekilde kız tavlamanız için öncelikle ideal kızı bulmanız gerekir orasını ben bilmem orası kader kızmet işi ama ideal kızı ben buldum mesela gördüğünüz gibi ayça atolyede cok ideal bir kız arkadasımız hafif bole balık etli sempatik eee hafif dişlek hafif ama çok diil bunu söyleme dedi o yuzdne yani hafif dişlek böle bir kızı gordüğünüz zaman ilk olarak kendinizle barısık ollduğunuzu anlatmanız gerekiyo kusurlarıyla dalga gecebilen erkek kendine güvenen erkektir bakın şimdi nasıl o luyo ilk önce kızı gordünüz - Ayça Cım Meraba -MEraba esER -Nasısın -iim sen -bende iyim canım ayca cım ben bole hızlı kossam yuvarlanırım ben denize atlasam duba gibi batmam filan ohh ne güzel havuza atlasam havuz tasar vay bee -esercim? -efendim -Şişmanlıkla ilgili bir problemin mi var -hayır hayır canım ole bişey olurmu ya yok tabiki yani ben kiloyla ilgili şaka yapanlara yapandan daha cok güldüğümü soylemek ve hani kendimle barısı olduğum için yemeğe cıkalım demek için geldim ben yemeğe çıkalım mı? yemek - ben artık yemesen diyorum eser -Hııhıh Güzel saka Bak bunada gülüyorum dikkat edersen çünkü ben kendimle barısığım ee güzel ewet eğer rakibiniz biraz dişliyse o biraz zordur hemen 2. etaba gecmek lazım o yontemde su iterek çekme yontemi kızı biyanadan itiyosun farkında olmadanda cekiyosun yani ondan sonra benhemen gösteriyorum -ayca meraba -meraba - ya ayca - efendim -bole herkesin içinde kitap okuyorum ayakları vay efendim en güzel benim ayaklarım kimseyi sallamıyorum ayakları bırak bu ayaklarrı ya -a a a a -tabi bırak çirkinsinki sen yani çoğuna gore cirkinsin kabul et -ben güzelim demedimki - yaa bırak ben güzelim demedimki derken bile bole bole iddalı konuşmalar falan bırak yemeğe cıkalım mı ?? - hayır -hayır mı?? -nie ben seni iterek bi yandan da cekerek bole bişey olmuyo mu -hayır eser hayır -nası hayır ya -hayır -allah bela.. yemeğe cıkalım mı ya bak hayır ben seni ole germek için diil - hayır istemiyorum - ya nolcak cıksak ya -hayır -dom..yemeğe cıkalım mı birazcık bee hadi be -hayır - olmaz diyosun yani -hayır olmaz -ben gidiyimmi burdan -cehennemin dibine git -uzaga gidiyim yani tmm allah be.. yemeğe..
fazlada diretmeye gerek yok çünkü bunu dozu önnemlidir hemen kaçmak lazım ordan hadi bu yöntemde olmadı o zamn kıza artık bilgi biriki yetenek ne varsa dokuceksin n yani bugune kadar ne yapıyosan dokuceksin oda şoyle oluyo
-ayca meraba -meraba -ya bişi solicem sen aliye yi seyrediyo muydun -yani bakıyodum arada, - ya bırak simdi herkez izliyodu o diziyi aa şimdi orda aliye vardı çocukları olmadan asla onun oyle bi durumu vardı onun bi tane dayısı vardı ilhan sesen onun evlendiği bi kadın vardı münüü onun bi oğlu vardı sevimli tatlı -aa sey arda -hayır o ufacık cocuk onun her yeri şirin olsa nolur onun daha büyüğü öss ye hazırlanıyodu -sey sey ö.. -özgür benim oo benim oo seviyorum tutmuş dizilerde oynuyorum yanii seviyorum yani sen dizileri seviyo musun -yani seviyorum -seviyosun bkm yi biliyomusun -bilmez olur muyum yılmaz erdoğan demet akbağ -tmm işte sen soy adlarını soyluyosun yılmaz erdoğan ben yılmaz abi diyorum cok yakınım gercekten yani diyorum hocama hocam nasılsınız iyim esercim sen nasılsın der bazen ilk o beni gorür eser cim nasılsın der ben ses cıkarmam kalır boyle yanii[seyirci güler] aramız cok iyidir hala iyi mi bilmiyorum ama iyidir
kız tavlama sikecinden..
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:20 am | |
| Apartman toplantısı
[Gürültü var herkes hep bir ağazdan kendi arasında konuşur]
metin-SAyın apartman Sakinleri sayın apartman sakinleri sayın apartman sakinleri ya bi sakin olun yaa!!! eser-sakin sakin olun sakasına ne diyosun oğuzhan-iyi gibi metin-3 aydır aydatları odemiyorsunuz asansorü yaptıramıyorum 7. kata kadar cık in her gün hacı amca-o yediğin haram lokmaları eiritirsin metin -aşk olsun hacı amca caldık mı cırptık mı? hacı amca - o duvara aldığın reklamın parasını hele sen bana sole bağim naaptın metin- ohoooo sen taktın reklama hacı amca hacı amca- takiciğim tabi reklama o duvara aldığın reklam cıplak kadın resmi camüye gidiyorum diyorum argadaslarımla bir ewe gideyim sohbet yapayım edağ yapayım argadaslarım bana diyo hacı sana geleyim utancımdan çağıremıyorum miyoo reklamı asmıssın... eser-ne reklamı hacı amca -meyo oğuzhan -mayo heralde ya eser-meeyo metin-hacı amcabi sakin ol bunlar eski konulAR gündem maddemiz bu diğil suanda bi kadın- ne demek eski konular haa ne demek eski konulAR HACI AMCA haklı TERBİYESİZ oraya ole bir reklam koymasan onun yerine bir süt reklamı bi çikolata reklamı yada bir araba reklamı koysan nolurdu eser-ha bu kadın her program çoşkulu hezeyanda katılıyo bu kadını tanıdım ben bi kadın-hee nolurdu metin-gündem maddemiz bu değil hanım efendi sükran hanımın evini kime kiraya vericez?? sükran hanım- evet sevgili komsularım hani ben tuul ve yanlız bi kadın olduğumdan ee tek basına karar vermiyim dedim size bahsettiğim rus bayan da bu oda diğer cocuk metin- o Rous Bu bayan mı?[SEyirci koptu tabi] eser-bi dakka bi dakka cok afedersiniz yani cok afedersiniz ben anlamadım şimdi apartman toplantısındayız dimi biz yani ilk defa katılıyoruzda biz oğrenciler olarak simdi bu konu ikisine ev buluruz hangisine verelimi tartısıyoruz dimi metin- evet eser-çok afedersiniz biz ders calısıcaz sacmalamayın verin birine gitsin yaa bizim burada ne işimiz var gözünüzü seviyim yaa hacı amca -ne ders mi çalişiciksiniz? eser-ewet Hacı amca-ınıtomi dersimi çalısıciksiniz? Oğuzhan-ınıtomi neya ınıyomi neya ayıı Hacı amca-o ewe gelen karılarımı inceleyeceksiniz Eser-ABİ İNANAMIYORUM YA onlar bizim arkadasımız ya Oğuzhan-ayıp oluyo yani hacı dayı Hacı amca –ayıp mı sen nerden biliyosun ayıp nedir hayvan herif Eser-nası ya ayıp olayı bilmiyoruz mu abicim ayıp ayıp dediğin ayıptır işte ya inanamıyorum ya Metin-arkadaslar lütfen hacı bey lütfen Hacı amca-medüle et müdeüle et eser-müdeüle ne ya Oğuzhan-vidi vale vidi vale Metin-lütfen ama lütfen arkadaslar burada bizi bekliyorlar lütfen ama bu konuya önce bir karar verelim hangisine vericez evi Bi kadın-valla metin bey ben öncelikle bekarlara vermiyelim diyorum dullar var apartmanda hani siz varsınız ben varım sakıncalı gorüyorum siz bekarsınız dimi kızım Rus-Yok ben Rusum Metin-ya önemli diil sonucta bu arkadasta bekar Hacı amca-yaw tamam bekarda ayrımcılık yapmayalım şimdi oda allhın yarattığı bir kuludur sonucta nihayetinde yani sonucta Metin-oyle hepimiz Allahın yarattığı bir kuluz sonucta
========================================
Hacı amca – ben 7 sene ayaptım askerliği 7 sene yaptım eksere gittim 2 çocuğum vardı dondüm 6 çuçğum olmiş Eser-ona nasıl oluyo ya nasıl oluyo hacı amca Hacı amca – ne bilim ben nasıl olmiş Eser- ya yengeye sormadınmı hacı amca Hacı amca- sordum Eser-Ne dedi Hacı amca-allahın bereketi dedi. Eser-sen ne dedin Hacı amca-iyi Allah bereketini versin dedim ne diyim Eser- ya hacı amcaya boynuzu takmıslar =====================================
hacı amca-ne saygılısı terbiyesizsiniz siz eser-neden ?neyimizi gordünki amca ya hacı amca-ulan apartmanda otuyorsunuz onca aydır bir kere demediniz su gidelim hacı amcanın bir elini opelim oguzhan-hehehe hacı amca-onu bir ziyaret edelim bir kere demediniz ya eser-el opmek hala varmı ya gözünü seviyim oğuzhan-el opmek ne ya eser-nolcak ya[oğuhnın elini oper] oğuzhan-ya ver abi ya ver ver [eserin elini oper]al abi sende op ya bu nedir abi hem nerden bilelim biz senin elini temiz mi değilmi ha nerden belki tuvalete gittin yıkamadan cıktın abicim evet hacı amca-ulan ben gnde bes vakit abdest alan adamım simdi sana nasıl tearet aldığımımı anlatıyım burda eser-tearet ne ya tearet ne ya HAcı amca-tearet işte bole oturur vaziyetteyken avcunu cukur yaptığında ibreyi burdan alır böle bosaltırsın burdan ... metin- hacı napıyosun ya sen napıyosun ya alla allah ya napıyosun s..çsaydın ya hacı ya hacı ya eser-burda ne kokuyo ya metin - hacı yağ..
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:21 am | |
| BİLİNÇ ALTI
Vee oğuzhan HipNoz ile ESer'in Bİlinç Altına Gİrer!![vedat=eser hoca=oğuzhan ]
5-4-3-2-1 açtın gözlerini vedat -nerdesin vedat -valla hocam beyazlıklar falan.. - o beyazlıklar senin bilinç altın vedat -gercektenmi -ewet -napıcaz şimdi -şimdi o beyazlıklardan bir bir kurtulucaz -tmm -off be abicim ac sana sunu sıkıldım bunaldım burda - kim o vedat - hocam metin lise arkadasım o bize cok sacma sakalar yapardı bizde gülmezdik hiç birine -cenaze namazını cek nıkılsın [jack nikoson ] - hocam bu saka yapıyo -komik olmadğını soyle vedat gider o zaman -metin yaptığın sakalar iğrençler abi hiç komik diğiller küçükken gülüyoduk hayatımdan cıkar mısın hemen -cons yukardamı indiana jones -metin abi cok güzel cık hadi cık hayatımdan --- -ıı pelin - vedat vedat bana bi sans tanısan -sans derken hocam bu pelin bu universiteden arkadasım benden hoslanıodu benimde kız arkadasım vardı ama söyleyemedim kendisine -valla hemn soylesen iyi olur çünkü bilinç altını büyük kısmını bu kaplıyo -vedat bak ben daha önce hiç kimseye boyle seyler hissetmedim ben ben seni seviyorum -anlıyorum pelin ama benim ni kız arkadasım var ve ben onu seviyorum - vedat ne kadar büyük bişey kaybettiğini farkındasın demi -farkındayım heralde ---- -sevişmek sevişmek sevişmek orgazma orgazma orgazma -abi rıza -oo vedat napıyosun -iidr hocam rıza sapık rıza bizim bakkalın çırağa -bişey lazımmı -yok saol abi -bana para lazım bayan lazım -ne bayanı bi sakın ol bi dur sakin ol yaa -olum sana bişey solimmi demin dükene 2 tene cıtı pıtı kız geldi bir goreceksin Şukupella Gibi kızlar -Şukubella ne abi?? -Güzel bayanlar... - abicim abi sakin ol bi dakka napıyosun hadi çık hayatımdan terbiyesiz terbiyesiz konuşma ya -sana baska bişey daha sölimm mi? -söle abi -SEn bayan olsan varya - ya git cek git ....[vee gider ] ----- BAska bi örtü kaldırır
-hooop yakala bakalım tombişim hoop surda tombişim hooop nerde tombişim hopp yakala tombişim -hocam ben bu dondurmacıdan bi türlü dondurmayı yakalayamıyodum küçüklüğümden beri yani böle rüyamda yer etmiş demekki napmam lazım hocam -vedat cım bu adamın bilinç altından gitmesini istiyosan o dondurmayı yakalamak zorundasın -hadii tombişimhadii yakalayabilirsin tombişim.. -yakalayabilirsin vedat -hadi tombişim - yakalıcam hocam -busefer yakalıcam -hadi tombişim -[tutar ama olmaz] -hobbala ahahahaha nerde tombişim -nerde biliyomuyum -vallaha güzel yakaladın haaa -cık lan hayatımdan cık ----------- Bi kız cıkar gayet güzeldir -vay bee -nerdeyim ben ya -hiç panik yapmayın ben sizi bi barda gormüştüm siz niye bu kadar altlarda kaldınız ben sizi aktif olarak kullanıyorum halbuki -anlamadım -walla anlayan anladı ----- vee babası cıkar son sahne -oğlum ne kadar büyümşsün -10 yasındaydım sen oldüğünde 10 yasındaydım be baba - oyle deme oğlum kader işte sırası gelen gidiyo -ne sırası baba sende 40 yasındaydın daha sıran gelmemiştiki yani senin yerine olebilcek yığınla insan varken neden sen baba seni çok özlemişim -bende -baba seni çok özlemişim -bende oğlum bende çok özledim sen fark etmesende hep yanındayım yaptıkarını gorüyorum gururlanıyorum işte benim oğlum diyorum seni çok çok seviyorum ama şimdi ayrılık vakti -ne ne ayrılığı -hayatta hep yanındayım yazdıklarında solediklerinde hep ben varım - baba sen gitme gitme kal burda beraber olalım gitme.. -ama şimdi burdan gitmeliyimki sen daha özgür daha mutlu basarılı ol vedat -baba gitme gitme - hoscakal -gitme baba -hoscakal -gitme....
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:21 am | |
| Tabu skecinden... Büşra: O gece Büşra nerdeydi? Murat: O gece Büşra Zeyneplerde kalıyodu ... Büşra: Biz şimdi nolduk? Murat: Ayrıldık Büşra: sen? Murat: terkedildim Büşra: skeç ? Murat: bitti Büşra: ışıklar ? Murat: söndü
--- Yine tabudan...
Büşra: Muratın sorunu ne? Burcu: cinsellik... Bülent: kardeşim senin sıkıntıların mı var? Burcu: Ne gülüyosun Bülent? -Bülent aşkım... Zeynep ve Büşra: HŞŞŞŞŞ... Oğuzhan(gülerek bunların yanında gelir): Vay benim dertli kardeşleriimmm Büşra: Sen niye güldün UFAKLIK | |
|
| |
| murat- 1... 2... 2.5 büşra- hehe yapma murat- 2.75.. üç ta taaaa b- aşkım araba! m- araba b- araba m-araba sarılırlar m- aşkım araba baktım aşkımın küçücük ayakları var b- küçük çok küçük m-onlar yürürken böyle şişiyo toynak gibi oluyo bende ona araba alayım dedim b- aşkım tam istediğim model! m- bu mu? b- evet, iki sandalye bi masa oyuncak direksiyon m- aşkım iki ay sıra bekledim ! b- aşkım ama bir sorun var.. ben araba kullanmayı bilmiyorum.. m- aşkım senin ehliyetin var dimi? b- ehliyet alacak kadar billiyorum. m- tamam o zaman.. olur aşkım ben sana yavaş yavaş güzel güzel tane tane öğreticem aşkım b- ya sen ne anlayışlı ne harika ne yakışıklı ne tatlı bir adamsın yaa ! m- biliyoruumm!! b- hadi şimdi birazda beni öv. m- he ay aşkım sen ne kadar siyah saç bantlı ne kadar beyaz tshirtlü ne kadar sarkık küpeli ne kadar düz bir kadınsın.. b- aşkım seni çok seviyorum yaaa hadi binelim. m- hadi binelim, vik vik o zaman bakışırlar m- hadi aşkım b- napıyoruz? m- kontağı çeviriyorsun arabayı çalıştırıyorsun. b- heh heh! m- eeehh önce napıyorduk? b- napıyorduk? m- arabayı boşa alıyorduk. bunları bn sölemiim artık ! bunları bil.. b- aşkım çalıştı çalıştı aşkım! m- tamam aşkım coşma !
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:22 am | |
| m- debriaja basıyorsun aşkım. b- solda mıydı debriaj? m-afferin benim aşkıma.. b- aşkım m- şimdi debriaja basıyorsun vitesi 1e takıyorsun. ve sanki bir kedinin gıdısını okşar gibi b- kedi kedi m- kedi çok kedi.. hooopp araba durur. b- aşkım çok özür dilerim. m-tamam aşkım sorun değil. tekrar çalıştır arabayı sanki narin bir kuş gibi b- kuş kuş.. çok tatlı hooopp araba durur. b- aşkım çok özür dilerim m- aşkım ama biraz dikkatini ver nolur len! pardon lan dedimde aşkım hani böyle bir atın yelesini b- at yelesi at.. hooopp araba durur. m- ya bu ne lan? bu ne? lan at diyom kısnak diyom kuş diyom hayvan gibi çekiyosun hayvan b- ama.. m- öküz! hayır yapamıyosan yapamıyorum de kardeşim ne alaksı var. b- aşkım ama yani.. m- aması maması yok kadın şoför değil mi hepiniz ...... puh bakma mal gibi çalıştır şu arabayı b- ya aşkım çok üstüme geliyorsun tokat atar m- bağırma lan karı gibi. büşra hızla kapıyı çarpar b- hııaah! m- bitanem... aşkımm. b- sus! m- aşkım valla elimden kaçtı bak b- ya çok kırdın beni murat ve ben kırıldığım zamanlar çok çirkin oluyorum !! m- aa aaa aşkım bu surat! bu surat çirkin olabilir mi? bak bak çok güzel bak benim demin elim buraya mı çarptı? b- buraya çarptı burayada çarptı burayada burayada... m- barıştık mı? b- ya hangi kadın sana hayır diyebilir seni köpek yavrusu! m- popi popi b- kaniş kaniş yavrusu m- yok o kaniş olmadı rodvayır:S b- rodvayır çok gerizekalı bi çiftiz hadi binelim. m- tamam hadi koçum benim aslanım! b- at gibi kuş gibi kedi gibi at gibi kuş gibi kedi gibi aşkım çalıştı aşkım çalıştı m- aferin aferin büşra direksiyonu bırakır sarılır m- aşkım aşkım önüne bak aşkım yürü saçmalama aşkım. iki elle niye tutuyorsun direksiyonu? b- iki elle deil mi? m- aşkım saçmalama aşkım bu el ceptelefonu için saçmalama.. güzel güzel.. ver şimdi 2ye ver 2 ye b- ya bence ikinci vites için erken bence biraz yavaş gidelim çılgın m- saçmalama aşkım araba bağrııyo gönder beni diyo yürüt beni diyo heeh çok güzel maşallah şimdi ver üçe b- üç mü? m- üç ver.. afferin aşkıma. b- ya aşkım çok hızlı oldu bu ya m- 70 te mi çok hızlı aşkım allah aşkına.. ver şunu dörde geçiyoruz dörde geç b- aşkım orda azami hız 70 yazıyo.. m- aşkım o tabelada inek çıkabilirde yazıyo çıkıyo mu inek? b-çıkmıyoo.. m- laann bak üstüne kırıyo şerefsize bak şerefsize.. aç camı aç camı küfret şimdi bas küfrü it de şerefsiz de b- aşkım nasıl diyim ya? m- de hemen de! b- aptal adam pis kaka! m- öyle değil it de yav..k de ne kırıyon arabayı de..
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:23 am | |
| metin: buyrun hocam şahin: geldim hocam hocam ben buraya hep geldiğimde böyle bir yusuf yusuf böle bir tırs tırs burda ben nedense hep böyle oluyorum hocam metin: valla hocam bende hep öle hissediyorum belki bin kere geldim ama hala aynı tedirginliği yaşıyorum şahin: acaba diyorum hiç ölmicek gibi yaşıyoruz ondan mı metin: olabilir bilinç altımızda yer etmiş olabilir nedemişler hiç ölmicek gibi öl.. şahin: yaşa metin: yaşa ölmek için... şahin: gibi bişeydi hocam evet neyse metin: neyse biz biran önce kadavrayı alıp gidelim
şevket gelir şahin: bu bu ne ya şevket: hoşgeldiniz buyrun metin: ııı hoşbulduk merhaba şevket: nasıl yardımcı olabilirim şahin: hocam bize bi tane ka ka kadavra lazım daha doğrusu bi ölü lazım zaten kadavra olması içinde ölmüş olması lazım değilmi hasan bey Very Happy şevket: gerginmisiniz şahin: yoooo
başka bi yerden devam şevket: burda bekleyin metin: bekleriz tabi (şevket gider) şahin: metin bey biçimsiz biçimsiz şakalar yapıyorsunuz adamda tırsıttırıyo metin: hocam bu adammı ne olduğu belli deilki şahin: hadi gidelim ya allah aşkına gidelim (şevket gelir) şevket: malesef elimizde hiç kalmamış metin: nası kalmamış hocam bize kadavra lazım kadavraaaa şevket: mümkün değil şahin: hocam bi kıyıda köşede belki vardır bi baksanız Very Happy şevket: burda bi kadavra olsaydı inanın farkederdim metin: hocam bize kadavra lazım kadavra şevket: yapabileceğim bişey yok metin: (şarkı şeklinde) kadavra kadavra kadavra şevket: olsa morg sizin hocam metin: (şarkı şeklinde) kadavra kadavra şevket: yapabileceğim bişey yok metin: kadavra kadavra kadavra inanmıyorum sana Very Happy Very Happy şevket: üzgünüm metin: hocam ben şakada yaptım anlamıyoki(şevket gider) şahin: saçma saçma şakalar yaptınız adam gıcık oldu ondan vermedi belki hadi gidelim hocam haftaya işleriz dersi
başka bi yerden
(ersin gelir) metin: ersin arkadaşların nerde ersin: hocam arkadaşlarım korktular gittiler metin: aferin sen korkmamışsın ersin: hocam bende korkuyorum ama devamsızlığım çoktur diye geldim metin: tamam sen burda bekle ben arkadaşlarını alıp geliyim ersin: hocam ben çok korkuyorum ama metin: nesinden korkuyorsun kadavra işte evladım ıslık çal dua oku geçer ersin: hocam ıslık çalamıyorum ben elhamı biliyorum 3gulhu bilmiyorum Very Happy metin: kaç gulhu biliyorsun ersin: tek gulhu biliyorum metin: onu 3 kere tekrar et ersin: gulhu heee tamam hocam saol hocam metin: sakın biyere ayrılma sakın bak çok hızlı parmak çekiyorum sakın şahin: aramızda kalıcak tamam mı oğlum ersin: ya hocam aramızda ne olabilirki şahin: bak öldüğümü kimseye sölemiceksin tamam mı çocuğum
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:23 am | |
| emre : abi sen ara ambulansı .. sahin : kanka bu cekmiyo ya .. emre : ver kanka ( telefona vurur) heh al .. sahin : ııı aalo merabalar .. abi amerikalı cıktı :S emre : 911'i mi aradın?! sahin : evet ! emre: kapat abi.. sahin : th - th - thank you .. good Byeee ! kapattım abi .. emre : 112 'yi ara .. sahin : merabalar .. bize bi ambulans lazımdı?! yok markası önemli degil yani bi ambulans .. = D
..
aysegul gelir .. aysegul : aay noldu burda ! sahin&emre&murat : kaza .. aysegul : ne ! 911 'i aradınız mı sahin : aradık aysegul : ee noldu ! sahin : amerikalı cıkınca ben kapattm | |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:24 am | |
| KEFALETİN BEDELİ
Eser: Alo hocam saygılar, nasılsınız hocam? Teşekkür ederim. Buyrun hocam. Yarına bir skeç daha… Olmadı mı hocam yazdım bir tane? Yok, olmadı diyorsunuz tamam. Eeeeee ben bu akşam oturur yazarım zaten beni biliyorsunuz hocam oturdum mu 3-4 tane kim bilir kaç skeç.. tamam abartmıyorum eee elimden geldiğince çalışacağım. Tamam hocam yapacağım. Hocam o Organize İşlerde “araba nerde para nerde” ne güzel bir sahne ne güzel yazmıştınız inşallah bende ilerde sizin gibi bir yazar olabilirim hocam. Saygılar hocam saygılar yen.. aco.. hoca yengeye selam. Gelin lan içeri Oğuzhan, Zeynep İbo. Zeynep nerde? Oğuzhan: Eser Zeynep çok hasta ne olur biraz ekmek versen? Eser: Lan bir ekmeği hak edecek ne yaptınız lan? Yılmaz skeç istiyor. Ne diyeceğim ben adama. Bir ekmeği hak edecek ne yaptınız ha? İbrahim: Eser uğraşıyoruz bari bir bardak su ver. Eser: Su yok İbrahim size su yok o skeci gidin yazın hoca skeç istiyo. Hadi gidin skeç yazın, hadi git Zeynep’i getir sende. Oğuzhan: Zeynep çok hasta diyorum. Eser: Git Oğuzhan Zeynep’i… Oğuzhan: Baygın yatıyo. Eser: Yürü git getir lan. Oğuzhan: Baygın ya. Eser: Yürü git. Geç lan şöyle geç şöyle. İbrahim sana güvendim mutfağa aldım skeç yazarsın üretirsin diye nerde yaratıcılığın İbrahim ha? Nerde yaratıcılığın? İbrahim: 2 gündür çalışıyorum Eser. Eser: Ne çalışıyosun napıyosun lan nerde skeçler ha? Nerdesiniz? (Oğuzhan Zeynep’i getirir) Oğuzhan: Zeyneeep. Eser: Çekil lan şöyle çekil şöyle. Zeynep uyan. Zeynep: Ekmek veeer. Eser: Ne ekmeği be ne ekmeği. Zırt pırt bayılıyon ne ekmeği. Bir tane skeç yazdın geldiğinden beri bir skeç yazdın be. Konuşma konuşma. Oğuzhan: Eser bak hiçbir şey yedirmiyorsun kıza hoca anlayacak ne yaptığını ya. Eser: Anlayacak? Oğuzhan: Evet. Eser: Hoca ona ne yaptığımı anlayacak ha? Oğuzhan: Evet. Eser: Öyle diyorsun ben ne yaptım ona Oğuzhan? Oğuzhan: Ne yaptın? Eser: Ya da sana ne yaptım ya da sana ne yaptım lan? Oğuzhan: Yapma yapma. Eser: Söyle ne yaptım? Ağlama karı gibi. Oğuzhan: Tamam. Eser: Ulan üçünüzde hiçbir şey değildiniz lan, aç bankamatiklerde uyuyan adamlardınız gerizekalılar. Şimdi insanlar tanıyor sizi. Facebookta fanlarınız var nasıl oldu lan bunlar nasıl oldu bunlar ha nasıl oldu? Oğuzhan: Senin sayende oldu, senin sayende oldu başka nasıl olacak ya. Sen, sen yaptın hep. Eser: Madem benim sayemde oldu gidin bana bir skeç daha getirin çabuk hoca istiyor getirin lan. Ne var? İbrahim: Eser benim bir fikrim var. Eser: Fikrin var? Söyle İbrahim dinliyorum. İbrahim: Eser ben bir fıkradan yola çıkarak bir şeyler yazdım. Eser: Fıkra fıkralar güzel evet. İbrahim: Temel ile Dursun bir gün yolda gidiiyurrmuş. Eser: Gidiyurmuş güzel güzel fıkradan skeç diyorsun. İbrahim: Komik ama. Eser: Sen bizim fıkradan skeç yaptığımızı gördün mü lan bugüne kadar gördün mü? Gördün mü lan? Gördün mü? Çabuk adapte ol lan buraya çabuk adapte ol. Çabuk adapte ol buraya. Kovarım lan seni kovarım seni. Ben aldım ben kovarım. Kovdum lan. Ne var, ne var? Zeynep: Benim bir fikrim var. Eser: Seninki ne? Zeynep: Şimdi pamuk prensesle yedi cüceler… Eser: Masal diyorsun. Zeynep: Evet. Eser: Masal diyorsun Zeynep ha. Sen hiç masaldan skeç yaptığımızı gördün mü hiç masaldan skeç yaptığımızı gördün mü ha masaldan skeç mi olur? İbrahim: Yapma Eser. Eser: Sen ne zaman çıktın lan ordan benden habersiz ne zaman çıktın ordan ne zaman çıktın? Skeç verin oğlum bana skeç getirin hoca istiyor skeç. Ihahahhhahahaa. Skeç. Çabuk. Oğuzhan: Eseeer. Eser: Ne var? Oğuzhan: Eseeer. Eser: Ne var? Oğuzhan: Benim bir fikrim var. Eser: Söyle Oğuzhan. Oğuzhan: Söylüyorum. Eser: Söyle. Oğuzhan: Diyorum ki hani bu durumun skecini yapsak? Eser: Bu durumun? Oğuzhan: Hani böyle sanki sen bize zorla skeç yazdırıyormuşsun da olmaz ya yani ol.. sen bize öyle skeç yazdırıyorsun da bizde hiç yazmayınca yemek vermiyorsun… Eser: Beni hocaya şikayet edeceksin doğru mu beni hocaya şikayet mi edeceksin? Oğuzhan: Şikayet değil dur bi dakka dinle ya kim inanır ya kim inanır gidicez orda oynicaz sahnede diyeceğiz ki bize yemek ver biz çok açız yazmayınca, çok komik herkes güler gülmez mi lan? İbrahim: Evet çok komik. Oğuzhan: Çok komik yaaa. Çok komik. Eser: Çok komik ha sence de komik mi İbrahim sence de komik mi? Zeynep: Alo alo Yılmaz hocam.. hocam Eser.. Eser: (Eser telefonu Zeynep’ten alır.) Hocam saygılar. Nasılsınız hocam? İbrahim- Oğuzhan-Zeynep: Hocaaam hocam hocam… Eser: Bizimkilerin selamı var hocam saygılar. Hocam şimdi şöyle bir skeç geldi aklıma az evvel geldi Zeynep de o yüzden aradı sizi. Eee şimdi ben şimdi arkadaşlara.. bazı arkadaşlar benim onlara yardımcı olmamla mutfağa girdi biliyorsunuz. Ben onlara güya evde zulüm yapıyormuşum da hani böyle skeç yapı.. böyle ben onları dövüyormuşum skeç yazdırıyormuşum böyle bir fikir nasıl nasıl ne diyorsunuz hocam? Güzel mi hocam tamam biz bunu yarına text olarak veririz tamamdır tamam hocam saygılar. Hocam o Vizontelede ihiihih göz içindir ne güzel sahneydi. İnşallah bende sizin gibi.. saygılar hoca sa.. Hoca beğendi. İbrahim-Oğuzhan-Zeynep: Beğendi beğendi beğendi. (Yemek kaplarını uzatırlar) Eser: Aferin Oğuzhan aferin böle işte böle fikirler aferin. İbrahim: Ama Eser bu çok az ya. Eser: Konuşma git diyalogları yaz önce fikir geldi. Diyalog yok ortada git yaz. Fikri Oğuzhan buldu sen diyalogları yazıyorsun ibo yürü git. (İbrahim askıdaki mantoyu giyer, Eser’in yanına gider.) İbrahim: Sana bir çift sözüm var beyim. Eser: Ne var lan? İbrahim: Sen çok güzel hareketlerin sunucusu, Yılmaz Erdoğan’ın gözbebeği, binlerce fanı olan Eser Yenenler sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm ben Yaşar Usta. Dokunma Zeynebime dokunma Oğuzhanıma dokunma canlarıma. Eğer onların kılına bile zarar gelirse ben ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben Yaşar Usta çeker vururum seni, vururum arkama dönüp bakmam bile. Eser:………………. Napıyosun lan napıyosun? İbrahim: Eser parodi yapalım işte böyle parodi. Eser: Lan milletin kalbine işlemiş bir sahnenin parodisini mi yapıcaz, bitiricen mi lan bizi Münir Özkul mu oldun lan başımıza daha sahneye çıkmadan. Gerizekalı sizde müzik yapıyor lan arkadan, gidin lan içeri, gidin içeri. Oğuzhan: Ya çok çalıştık. Eser: Gidin lan içeri. Oğuzhan: Allah belanı versin. Eser: Git.
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:24 am | |
| Benimle Evlenebilir Misin ?
Aydan : Meraba .. Ersin : Me - Meraba .. Bana mı meraba diyo ? Ayça : Evet evet size .. Ersin : Yav meraba da bi yanlıslık oldu galiba .. Aydan : Anlamadım ?! Ersin : Pardon .. isminiz neydi?! Aydan : Aydan taş .. Ersin : Hee .. Aydan'a inanırım da taş hiç gerçekçi değil .. Sizin soyadınız takma mı ? Aydan : Takma değil taş .. Ersin : Bu taş konusundaki ısrarınız yersiz bence .. Aydan : Yaaa .. Cok tatlısınız ! Ersin : Saol canım .. benden etkilenmeniz normal ama aynı seyi benden bekleyemezsiniz ..Mümkün değil Aydan : Anlamadım efendim .. Nedir mümkün olmayan? Ersin : Yaa .. işte ne biliyim .. Ayça hanım ben kendisinden elektrik alamadım .. Ayça : Eeee.. Ama efendim biraz daha konuşun tartışın şey yapın hee .. elektrik alırsınız nereye kacıyosunuz lütfen .. Ersin : Yok .. ya dedimki belki az bisey elektrik alırım ama alamıyorum .. Ayça : Ama olmaz programın formatı gereği .. Devam devam .. Güzel güzel .. Ersin : Ya tamam da kendisi benim tipim değil Aydan : Tipin mi değil ?! Pardon siz nerelisiniz? Ersin : Siz nerenin tipisiniz ? Ben Denizli'liyim .. Aydan : Hiç benzemiyosunuz da .. Ersin : Ya aslen Hakkari'liyim de ama denizi cok sevdigim icin Denizli'ye yerlestim .. Siz nerelisiniz ? Aydan : Denizli'de deniz yokki amca .. Ersin : Hee .. Bu da benim için sürpsiz oldu .. Siz nerelisiniz siz ?! Aydan : Konya .. Ersin : Daha çok Kenya'lıya benziyosunuz .. Aydan : Siz daha önce hiç gittiniz mi ? Ersin : Kenya'ya mı ? Aydan : Konya'ya .. Hani Mevlana ..'' Ne olursan ol gel '' demiş .. Ersin : Kime gel demiş ya .. valla benim haberim yoktu ama fırsatım olursa gitmeyi düşünüyorum .. Aydan : Eh artık evlenirsek insallah beraber gideriz sizinle .. Ersin : Nereye ?! Kenya'ya mı ? Aydan : Konya'ya
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:25 am | |
| Tribün'den ;
Ayça : Ya Uff.. Şahin : Bebeğim Ya Ayça :Mesut Niye Beni Stada Getiriyosun Ya Şahin : Aşkım Ne Demek Niye Stada .. Sen Demiyomuydun İşte Hep Napıyosun Diye Nereye Gidiyosun İşte Geldik Aşkım Tribün İşte Ayça :Ama Ben İstemiyorum Stada Falan Gelmek Ben Senden Ayrılmak İstiyorum Mesut Ya. Şahin : Aa Bak Ağzından Yel Alsın Bizim Kitabımızda Öyle Bişey Var Mı Aşım Munu Munu Munu Ayça :Munu Yok Munu Yok Munu Yok Şahin : Nasıl Yok Ayça :Ben Ayrılmak İstiyorum Senden Hayatımızda Büyük Boşluklar Var Büyük Soru İşaretleri Var Mesut Anla Artık Şunu Ya Şahin : Ba .. Barışalım .. Munu Munu Munu .. ! Ayça :Barışalımı Yok Barışalımı Yok Haftasonları Nereye Gidiyosun Bilmek İstiyorum .. Daha Doğru Düzgün Ne İş Yapıyosun Onu Bile Bilmiyorum Mesut Ben Ya .. Şahin : Aşkım Barışalım Munu Munu Munu .. () Ayça :Munu Munu Ne Ya ?! Şahin : Munu Munu İşte Ne Demek Munu Ne .. Ayça :Olmuyo Yapamıyosun Ki Munu Munu Ne .. Şahin : Nasıl Yapamıyorum Ya İşte Munu Munu İşte .. Ayça :Bütün Karizman Yerde Şu Anda .. ! Şahin : Nasıl Karizmam Yerde Ya .. ?! Ayça :Evet Munu Munu Diye Şey Mi Olur Ay Çok Saçma .. Ben Anlamıyorum Seni Ya .. Şahin : Bütün Karizmam Yerde Öyle Mi .. ?! Ayça :Yerde Yerde Evet .. Şahin : Vay Be Vay Be Vaay Be .. !Şahin : Vay Be .. (Parmaklarını Şıklatır) Tribün : Mesut Reis Sen Çok Yaşa Canım Feda Olsun Sana Hiç Bir Şeye Değişilmez Senin Sevgin Bu Dünyada Laylalayla Laylalayla .. () Şahin (Eliyle Dur İşareti Yapar) Ayça : Mesut Reis Mi Şahin : Ya .. Ya .. Ayça : Mesut Noluyo Burda Ya .. Şahin : Mesut Reis .. Ben Bu Tribün'ün Piriyim Reisiyim Herşeyiyim .. Ayça : Mesut .. Tribüncümüsün Yani Şahin : Tribüncümüsün Yani .. Çocuklar Kola Mola Bişey Yok Mu Ya .. Benim Böyle Bi Boğazım Islansın .. Yokmu İçecek Bişey Ya .. Eser : Getiriyim Abi .. Şahin : Koş Canım Benim Unuttun Mu Gerizekalı .. Tribün : Mesut Reis Sen Çok Yaşa Canım Feda Olsun Sana Hiçbir Şeye Değişilmez Senin Sevgin Bu Dünyada .. (Eser Kola Getirir) Şahin : Kola İÇiyim De Böyle Boğazım Bi Gıcıklandı .. (Kolayı Açar) Tribün : Psss (Kapağını Koparır) Tribün : Çingg (İçer) Tribün : Lok Lok Lok Lok Lok Lok (Ehh Der Gibi Ağzını Açar) Tribün : Ehh .. (Geğirir Gibi Yapar) Tribün : Öğğ .. (Kolayı Atar) Tribün : Tring .. Ayça : Mesut Şu Anda Şok Oldum Tribün : Yenge Şok Oldu Yenge Şok Oldu Yenge Şok Oldu Yenge Şok Oldu Yenge Şok Oldu Yenge Şok Oldu () | |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:25 am | |
| Neredeydin ? -Dayımdaydım +Hangi dayın ? -Dönülmez akşamın ufkundayım
-Bugün dayım aradı +hangi dayın? -depresyondayım
(Karşıda duran Rus bayan için söyler) +Abi biz bu ikisini evlendirelim yaa -Evet abi " o rus bu çocuğu mutlu eder"
Aşkım bitti bundan sonra Çektin gittin bunu kabul et Yaşananlara saygın yoksa Al sana benden ADUKET
-öleyim o zaman +ne? -öleyim o zaman +nası öleyim? -bildiğin öleyim o zaman +baba saçmalama.. -suda boğulayım? +baba olur mu öyle şey?.. -rahmetli ananın hatrı için lan? +baba olmaz öyle şey.. -top olayım? +?? -hiç mi ağırına gitmez lan, faruğun babası top derler?
+baba biraz cool(kuul) ol ya... -ben zaten allah'a kulum kızım .
Hacı : Siz geldiğinizden beri aparman leş gibi kokuyor.! Eser : Hayır amca bizim eve haftada 2 kere temizlikçi geliyo yaa Oğuzhan : Evet amca sizin eve temizlikçi geliyo mu he söyle Hacı : Bizde temizlik imandan gelir evladım
+aa bu tv dekı Tiyatrocu değil mi -evet ya gerçekten o.Bakim harbiden o +(baba oğluna döner ve der.) elalem tiyatrocu olmuş,sen burda öss ye çalış.salak -Bakim.Harbiden salak
+Bu ne ? -Tokolo,ama zamanla yuvarlanarak tekerlek olur.
+Bak burası ebenin alanı -Kimin? +Ebenin
+Uydu mu bu ?(Çanak anten için) -Yok uymadı uydurmaya çalışıyorum.
+Taytı çıkar? -Olmaz baba. +Öleyim o zaman. -Nasıl? +Bildiğin öleyim o zaman Hamlet. -Olmaz baba. +Hamile kalayım.Hiç mi ağrına gitmez hamletin babası hamile derler.
+Taytı çıkar. -Moda bu baba. +Sokarım modasına çıkar len
+Ooo hoş geldin şevket geç otur şöyle, bişey içermisin -Bi kolanı içiyim be abi +Bakıyomda koladanda aşşa içmiyon
(Tabutçu ) -Hapşuu +..Çok yaşa diyecem ama bizim mesleğe biraz ters
(Tabutçu) +Şevket siz alkol alıp arkadaşlarla yarış neyim ediyodunuz noldu -Abi polis bırakmıyo ya +Çok ekmeğini yedim oranın çok.Hanımın çoluğun çocuğun eli ekmek görüyodu
(Tabutçu) +Senin arkadaşlar alkol alıp duvara toslamışlar.10 numara kaza hepside olay yerinde tertemiz -Evet abi ya çok üzüldük onlara +Bende üzüldüm şevket bende üzüldüm ama kiminin üzüntüsü kiminin sevinci oluyo işte görüyosun
Kibar:Merhaba ben Kibar, bende fütür eksikliği var, ağzımın ve çene kaslarımın hakimiyetini kaybediyorum ve ani patlamalar yaşıyorum. Kibar:eugueh, sojkhosdjh, ıııııııııııııııııııııııııııııı Kibar:İßnee Kibar:Çok özür diliyorum ben dediklerimi kastetmiyorum. Ersin:Önemli değil, çok hoş bir bayansınız
| |
|
| |
| Konu: Geri: ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler Çarş. Eyl. 23, 2009 12:26 am | |
| Hıyarlı baba havuçlu anne evlenirken hıyarlı babanın Faruk'a söylediği söz Senin bu kravatı çıkarma 5 saniye benim bu kravatı çıkarmam 20 saniye bu kadınla ayrılmak paha biçilemez | |
|
| |
| ÇGHB / Aklımıza Kazınan Replikler | |
|